dodaj załacznik,jpawlas pisze:jak dołączyć obrazek do tekstu?
rada naprawdę szczera, daj sobie spokój z demo
nawet nie pokazuj tego
ja uzywam dema do ea tylko i rysowania wykresów
a i jeszcze jedno , wejscie z sl i tp !!
dodaj załacznik,jpawlas pisze:jak dołączyć obrazek do tekstu?
Miało być minimalizuje ryzyko (szybka reakcja kupna, sprzedaży)dobryfxplayer pisze:jedno wyklucza drugie. loljpawlas pisze:Grając staram się nie ryzykować .jpawlas pisze:Wczoraj, czwartek, z 50k PLN zrobiłem 120k PLN - handlowałem ropą, złotem i dax-em. Dobry wynik?
poszukaj na YT Rafała Zaorskiego, Trading Jam Session, bardzo fajna inicjatywa, na jednym z filmków pokazują, jak robią brokera na milion PLNTomasz196407 pisze:Napisz mi prosze cos wiecej na priwa o tych tzw runy
Dobra sprawa ten Trading Jam Session, naprawde warte słuchania, polecam , zapoznajcie się WszyscyCR04 pisze:poszukaj na YT Rafała Zaorskiego, Trading Jam Session, bardzo fajna inicjatywa, na jednym z filmków pokazują, jak robią brokera na milion PLNTomasz196407 pisze:Napisz mi prosze cos wiecej na priwa o tych tzw runy
polecam prawie wszystkie odcinki TJS, nie tylko ten o brokachTomasz196407 pisze:Dobra sprawa ten Trading Jam Session, naprawde warte słuchania, polecam , zapoznajcie się WszyscyCR04 pisze:poszukaj na YT Rafała Zaorskiego, Trading Jam Session, bardzo fajna inicjatywa, na jednym z filmków pokazują, jak robią brokera na milion PLNTomasz196407 pisze:Napisz mi prosze cos wiecej na priwa o tych tzw runy
nawet nie macie pojęcia jak nami mogą krecić nasi przyjaciele
przecież nie będzie rosło bez korekt.....ConsiliumFX pisze:Przebili poziom i jakoś popyt się chyba nie kwapi do ataku.Tomasz196407 pisze:hihgendprzemqus pisze:siedzi ktoś na złocie/?siedzi
Nie zauważyłem tej funkcjiTomasz196407 pisze:dodaj załacznik,jpawlas pisze:jak dołączyć obrazek do tekstu?
rada naprawdę szczera, daj sobie spokój z demo
nawet nie pokazuj tego
ja uzywam dema do ea tylko i rysowania wykresów
a i jeszcze jedno , wejscie z sl i tp !!