Nie -ale różnie to bywa_Kerad_ pisze:Edek Gartley ?

Nie -ale różnie to bywa_Kerad_ pisze:Edek Gartley ?
Chyba 161,8_Kerad_ pisze:wiem ze mogą jeszcze spaść niżej (zniesienia zewnętrznego fali AB fibo 127,2 (1.668)
Damian, ostra jazda dopiero przed PLN, już pojawiły sie głosy, że RPP obniży stopy, wiec złotówkę zeszmacą jeszcze, oczywiście, ze ruchy na USDPLN będą większe niż EURPLN, dlatego może Twój wybór EUR jest bardziej bezpieczny, śledziłem Twoje zmagania z USDPLN, szkoda, że nie udało Ci się przetrzymac zwały na PLN na 4.05 potem ładnie się kurs skorekcił i pięknie zarobiłbyć, teraz trzymam kciuki aby z EURPLN lepiej Ci poszłoDamian2 pisze:Spokojnie nie teraz, powiedziałem, że powoli się szykuje, czekam na eurpln powyzej 4.40Cblondyn pisze:Radziłbym trzymać sie od PLN z daleka. Sytuacja polityczna nieciekawa, trend rosnący. Ruchy na PLN bardzo duże. Ten swap na + to niewart żadnego ryzyka.Damian2 pisze:Nowy rok, czas powrócićZłotówka szykuje dla mnie powoli okazje do S...
No niestety zawsze mogło się obyć bez tego zjazdu i dolar mógłby być po 4.10-4.15 i byłby już problem...Zorro pisze: Damian, ostra jazda dopiero przed PLN, już pojawiły sie głosy, że RPP obniży stopy, wiec złotówkę zeszmacą jeszcze, oczywiście, ze ruchy na USDPLN będą większe niż EURPLN, dlatego może Twój wybór EUR jest bardziej bezpieczny, śledziłem Twoje zmagania z USDPLN, szkoda, że nie udało Ci się przetrzymac zwały na PLN na 4.05 potem ładnie się kurs skorekcił i pięknie zarobiłbyć, teraz trzymam kciuki aby z EURPLN lepiej Ci poszło