Nie -ale różnie to bywa_Kerad_ pisze:Edek Gartley ?
DayTrading: Środa 06.01.2016
Re: DayTrading: Środa 06.01.2016
wiem ze mogą jeszcze spaść niżej (zniesienia zewnętrznego fali AB fibo 127,2 (1.668)
zgadza się, to będzie kolejna opcja, chyba że wcześniej się zrealizuje
zgadza się, to będzie kolejna opcja, chyba że wcześniej się zrealizuje
Ostatnio zmieniony 06 sty 2016, 17:34 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba 161,8_Kerad_ pisze:wiem ze mogą jeszcze spaść niżej (zniesienia zewnętrznego fali AB fibo 127,2 (1.668)
zaba czy jest juz odbicie od bandy twojego trojkąta na ropie?
FOIL:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Damian, ostra jazda dopiero przed PLN, już pojawiły sie głosy, że RPP obniży stopy, wiec złotówkę zeszmacą jeszcze, oczywiście, ze ruchy na USDPLN będą większe niż EURPLN, dlatego może Twój wybór EUR jest bardziej bezpieczny, śledziłem Twoje zmagania z USDPLN, szkoda, że nie udało Ci się przetrzymac zwały na PLN na 4.05 potem ładnie się kurs skorekcił i pięknie zarobiłbyć, teraz trzymam kciuki aby z EURPLN lepiej Ci poszłoDamian2 pisze:Spokojnie nie teraz, powiedziałem, że powoli się szykuje, czekam na eurpln powyzej 4.40Cblondyn pisze:Radziłbym trzymać sie od PLN z daleka. Sytuacja polityczna nieciekawa, trend rosnący. Ruchy na PLN bardzo duże. Ten swap na + to niewart żadnego ryzyka.Damian2 pisze:Nowy rok, czas powrócićZłotówka szykuje dla mnie powoli okazje do S...
Nad kreską mocne L, odbicie od - S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No niestety zawsze mogło się obyć bez tego zjazdu i dolar mógłby być po 4.10-4.15 i byłby już problem...Zorro pisze: Damian, ostra jazda dopiero przed PLN, już pojawiły sie głosy, że RPP obniży stopy, wiec złotówkę zeszmacą jeszcze, oczywiście, ze ruchy na USDPLN będą większe niż EURPLN, dlatego może Twój wybór EUR jest bardziej bezpieczny, śledziłem Twoje zmagania z USDPLN, szkoda, że nie udało Ci się przetrzymac zwały na PLN na 4.05 potem ładnie się kurs skorekcił i pięknie zarobiłbyć, teraz trzymam kciuki aby z EURPLN lepiej Ci poszło
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Jest taka formacja "V"
ponoć jest trudna do zidentyfikowania ze względu na jej gwałtowną naturę,
ale tak spoglądając naszego upln myślę że może być!!
Polega na szybkim spadku ceny do osiągnięcia wartości krytycznej, a następnie zwyżce do początkowego poziomu.
Tylko co z tego wynika? nie są określone wybicia i zasięgi,
Osobiście raz byłem w pozycji na tej parze, ale widze ze tu są osoby które lubia w to grać
Wiec cóz mi pozostaje z Nowym Rokiem życze powodzenia w zarabianiu na USDPLN
ponoć jest trudna do zidentyfikowania ze względu na jej gwałtowną naturę,
ale tak spoglądając naszego upln myślę że może być!!
Polega na szybkim spadku ceny do osiągnięcia wartości krytycznej, a następnie zwyżce do początkowego poziomu.
Tylko co z tego wynika? nie są określone wybicia i zasięgi,
Osobiście raz byłem w pozycji na tej parze, ale widze ze tu są osoby które lubia w to grać
Wiec cóz mi pozostaje z Nowym Rokiem życze powodzenia w zarabianiu na USDPLN