Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Czy jest możliwość przedłużenia waznosci dema z 2 tygodni na czas nieokreślony?
Jest taka możliwość dla osób, które posiadają otwarty rachunek rzeczywisty. Wtedy można otrzymać demo na czas nieokreślony. W innym przypadku można wydłużyć ważność do miesiąca lub trzeba zakładać co dwa tygodnie nowe demo.barts pisze:Czy jest możliwość przedłużenia waznosci dema z 2 tygodni na czas nieokreślony?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
tak - jest opóźnienie tez to zauważyłem - czyli nie zmienia się płynnie tylko skokowoTENSO pisze:Na bieżąco zmienia się - Zysk/Strata
Kapitał zmienia się z opóźnieniem ok.1-2 sekundy
Przy szybkim ruchu w dwie strony wcale się nie zmienia bo nie zdąży.
jeśli to nie przeszkadza logujesz się do ,,społeczności dukascopy,,wtedy masz demo bez ograniczeń czasowych pod warunkiem ze raz na 2 tyg. dokonujesz transakcji .
slaw2005 pisze:tak - jest opóźnienie tez to zauważyłem - czyli nie zmienia się płynnie tylko skokowoTENSO pisze:Na bieżąco zmienia się - Zysk/Strata
Kapitał zmienia się z opóźnieniem ok.1-2 sekundy
Przy szybkim ruchu w dwie strony wcale się nie zmienia bo nie zdąży.
Żeby było ciekawiej miałem sytuacje kiedy cena na wykresie zmieniła się dynamicznie na moją korzyść ( short EUR/USD).
Zamknąłem pozycję z pewnym zyskiem .
Wartość - KAPITAŁ- oczywiście miała opóźnienie i się nie zmieniła i tak zostało to zaksięgowane.
Porównałem wykres tikowy i zapis w Raporcie Pozycji .
Na wykresie tikowym w czasie zamknięcia jaki jest podany w raporcie cena była taka jaką ja widziałem na wykresie natomiast w raporcie zamknięcie jest kilka pips wyżej na moją niekorzyść .
Złożyłem reklamację i zobaczymy.
tak wyglądają u mnie wykresy na ropie - pomijając ze wykresy ładują się w nieskończoność. Brent podczas większych zjazdów w dół był nie dawno całkowicie wyłączany nie wiem jak to skomentować żeby się zajmowali konkursami mis i innymi pierdołami
Prędkość ładowania wykresów jest niedopuszczalna historia na ropie nie pełna bo i po co uzupełniać na wyższych TF lepiej się d.. czkami zajmować o 200 CFD które obiecali nikt już nie pamięta - tragedia
Prędkość ładowania wykresów jest niedopuszczalna historia na ropie nie pełna bo i po co uzupełniać na wyższych TF lepiej się d.. czkami zajmować o 200 CFD które obiecali nikt już nie pamięta - tragedia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wyczyść pliki cache Javy. Może to coś Ci pomoże.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Pasjonat
Wyczyść historię pobierania z partycji, oraz Jave. Powinno pomóc.tarfue pisze:tak wyglądają u mnie wykresy na ropie - pomijając ze wykresy ładują się w nieskończoność. Brent podczas większych zjazdów w dół był nie dawno całkowicie wyłączany nie wiem jak to skomentować żeby się zajmowali konkursami mis i innymi pierdołami
właśnie , mogli by rozszerzyć ofertę o cośtarfue pisze:tak wyglądają u mnie wykresy na ropie - pomijając ze wykresy ładują się w nieskończoność. Brent podczas większych zjazdów w dół był nie dawno całkowicie wyłączany nie wiem jak to skomentować żeby się zajmowali konkursami mis i innymi pierdołami

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
wyczyściłem restart i dopiero ok - dzięki możne to ta java "w połowie winna"