ten trojkat taki niewyrazny troche. albo cos zle patrze. Wrzuc jak to widzisz?atlanticos pisze:w piatek wybilismy trojkat na h1Nowy500 pisze:az mnie korci longa wziasczaba jak sie ustawiasz?
DayTrading: Poniedziałek 21.12.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.12.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 21 gru 2015, 13:17 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
atlanticos pisze:w piatek wybilismy trojkat na h1Nowy500 pisze:az mnie korci longa wziasczaba jak sie ustawiasz?
mógłbyś wrzucić?
kolego mialem sell na GBPPLNniceone pisze:A highend jak tam? Nastepne mc na pln czy na 0 pozamykane longi? Mial eurpln byc na 4.40 do konca grudniaTsunamiPL pisze:Pięknie się złotówka umacnia.
GBP/PLN 5.83

Pytam bo mam go w blokach, nie czytam wpisow trolli ktorzy nie maja zielonego pojecia o fundamentach a tym bardziej o technice.
Pzdr
pozamykane juz.
zadnych longow nie bylo

co do eur PLN po prostu chodzilo mi o umacnianie EUR na wszelakich krosach, natomiast na GBPPLN widzialem mozliwosc sporego spadku (w ogole GBP).
-- Dodano: 21 gru 2015, 13:26 --
dlaczego nikt nie zapyta czy np. CUGAN ma już MC na longach PLN?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
AUD CAD cały czas obrona 1.00, ciekawe czy pójdzie na korektę większą czy przejdą spokojnie dalej

zapraszam do zurnala http://forex-nawigator.biz/forum/porfolio-1-t27573.html komenarze i sugestie mile widziane 

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Też mnie ten temat korci. W piątek przebili na chwilę 1.00 i teraz jakby się wahali co dalej czy L czy Sprzemqus pisze:AUD CAD cały czas obrona 1.00, ciekawe czy pójdzie na korektę większą czy przejdą spokojnie dalej

- atlanticos
- Maniak 
bo nikogo to nie interesujehighend pisze:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
						Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nadal siedzimy w kanale wzrostowym na H4,Artoor80 pisze:Też mnie ten temat korci. W piątek przebili na chwilę 1.00 i teraz jakby się wahali co dalej czy L czy Sprzemqus pisze:AUD CAD cały czas obrona 1.00, ciekawe czy pójdzie na korektę większą czy przejdą spokojnie dalej
Na m5 mieliśmy klin wykańczający, zasięg książkowego trójkąta się zrealizował ale presja w górę dalej się utrzymuje.
Na razie trzymam małe S na 1.00070, czekamy na rozwój sytuacji

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

no wlasnie!atlanticos pisze:bo nikogo to nie interesujehighend pisze:
 wiec prosze niektorych aby zeszli ze mnie.
 wiec prosze niektorych aby zeszli ze mnie.Przyznalem sie do porazki. Wiekszosc tutaj pokazuje same zyskowne nagrania
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami