GBP/PLN 5.83

A highend jak tam? Nastepne mc na pln czy na 0 pozamykane longi? Mial eurpln byc na 4.40 do konca grudniaTsunamiPL pisze:Pięknie się złotówka umacnia.
GBP/PLN 5.83![]()
Highend robi sobie przerwę. Pisał o tym jakoś chyba z tydzień temu.niceone pisze:A highend jak tam? Nastepne mc na pln czy na 0 pozamykane longi? Mial eurpln byc na 4.40 do konca grudniaTsunamiPL pisze:Pięknie się złotówka umacnia.
GBP/PLN 5.83![]()
![]()
Pytam bo mam go w blokach, nie czytam wpisow trolli ktorzy nie maja zielonego pojecia o fundamentach a tym bardziej o technice.
Pzdr
No ale aktywność na forum została i wróżby z wosku, a Andrzejki już dawno były.TsunamiPL pisze:Highend robi sobie przerwę. Pisał o tym jakoś chyba z tydzień temu.niceone pisze:A highend jak tam? Nastepne mc na pln czy na 0 pozamykane longi? Mial eurpln byc na 4.40 do konca grudniaTsunamiPL pisze:Pięknie się złotówka umacnia.
GBP/PLN 5.83![]()
![]()
Pytam bo mam go w blokach, nie czytam wpisow trolli ktorzy nie maja zielonego pojecia o fundamentach a tym bardziej o technice.
Pzdr
Dokładnie, spadki ciekawe. Pytanie dokąd dojdą. Hipotetycznie mamy teraz równość korekty i potencjalnie silne wsparcie, ale przed wejściem poczekałbym jakiś dzień i zobaczył jak rozwinie się impet tych spadków.TsunamiPL pisze:Pięknie się złotówka umacnia.
GBP/PLN 5.83![]()
w piatek wybilismy trojkat na h1Nowy500 pisze:az mnie korci longa wziasczaba jak sie ustawiasz?