DayTrading: Środa 16.12.2015
Re: DayTrading: Środa 16.12.2015
ładnie się bawią na ED bum z góry, bum z dołu i powtórka ...
czemu 1.085 jest tak ważny ?MR. D pisze:wydaje mi się, że jak przebiją dzisiejsze minima to dojadą do 1,0850 bez przystanku
tak, załapałem się. na margin callMR. D pisze:Mówiłem co widziałem na wykresie... mam nadzieję, że się załapałeś ;-)CR04 pisze:nawet tak nie mówMR. D pisze:to co czapujemy ? knot jeśli kolejna m15 nie pokryje knota na 1,101 to można próbować pierwsze shorty łapać

tam mi wychodzi FIBO 38,2 to było bardzo mocne wsparcie po ostatnim ruchu po Mario, ale bez przebicia dzisiaj 1,0890 to bez przystanku może się nie udać.przemqus pisze:czemu 1.085 jest tak ważny ?MR. D pisze:wydaje mi się, że jak przebiją dzisiejsze minima to dojadą do 1,0850 bez przystanku
Nie było tak ostro jak na Draghim.
Podbitkę trzeba było wykorzystać pod sell i tyle.
Podbitkę trzeba było wykorzystać pod sell i tyle.
The only way is up
Niech to chudy byk popieści, ale przeczesali edwarda haha 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- dobryfxplayer
- Maniak
https://www.mql5.com/en/charts/4367084/ ... l-services
bardzo ladnie!
a jezeli nie zrobai zasiegu i nowego dolka zarazem powiedzmy za tym strzalem to jest mozliwosc wyksztalcenia sie rgr....
bardzo ladnie!
a jezeli nie zrobai zasiegu i nowego dolka zarazem powiedzmy za tym strzalem to jest mozliwosc wyksztalcenia sie rgr....

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
No ok trochę Edka wyskalpowałem, czas kończyć na dziś i czekamy na 1.085. Może dziś, ale raczej w piątek to zobaczymy.
Teraz to być może wracamy , ale powoli, na 1.098.
Teraz to być może wracamy , ale powoli, na 1.098.
atlanticos pisze:dlatego robie analizy w tradingview bo co broker to inne h4 a mnie interesuja tylko te ktore zamykaja sie o 7, 11, 15, 19, 23 i 3 w nocy...xyz pisze:k... ja mam inny wykres inne swieczki na edku .....musze brokera zmienicatlanticos pisze:dopoki nie peknie 0850 caly czas projekcja w grze... peknie to kupujemy bilet powrotny
edek h4
https://www.tradingview.com/x/ioZWdXqm/
rozumie kształt swieczek (chociaz u mnie zamykaja sie o tych samych godzinach) tylko wg mie sa zupelnie inne zasiegi.
nie do wiary czasem z jak dokladnoscia wybija sl lub uruchamia oczekujace i wraca.
mam wrazenie ze oprócz rynku jeszcze z brokerem trzeba walczyc

rozumie kształt swieczek (chociaz u mnie zamykaja sie o tych samych godzinach) tylko wg mie sa zupelnie inne zasiegi.
nie do wiary czasem z jak dokladnoscia wybija sl lub uruchamia oczekujace i wraca.
[/quote]
Toś chłopie teraz Kolumba z siebie zrobiłeś.
Nie walcz z rynkiem - podążaj za trendem. Cierpliwości życzę H1, H4.

Toś chłopie teraz Kolumba z siebie zrobiłeś.

Nie walcz z rynkiem - podążaj za trendem. Cierpliwości życzę H1, H4.