nawet tak nie mówMR. D pisze:to co czapujemy ? knot jeśli kolejna m15 nie pokryje knota na 1,101 to można próbować pierwsze shorty łapać

nawet tak nie mówMR. D pisze:to co czapujemy ? knot jeśli kolejna m15 nie pokryje knota na 1,101 to można próbować pierwsze shorty łapać
Dobre, dobre, podoba mi sięatomek pisze:pozwolę sobie przytoczyć - Legant prius et postea despiciant ...
Damnant quod non intelligunt ...
Docendo discimus ...
Nie gram na ropie, ale coś gdzieś zasłychnąłem, że może jeszcze spadać za sprawą amerykanów, którzy zaczęli walkę z OPEC.highend pisze:coś cicho o ropie..
ja tam na spadki nie gram, a taki BRENT fajnie pyknął zasięg miesięczny DSWS od świecy spinning top zaznaczonej.
więc z nowymi eSkami bym uważał
Graniczymyatlanticos pisze:jesli Londyn leży w łódzkim to pewnie takandrut pisze:
atlanticos gra z Londynu lub NY więc ma inne świeczki
Jeszcze do końca roku/styczeń spadniemy na 25-28$ za baryłkę - czekam na te poziomy.FxTag pisze:Nie gram na ropie, ale coś gdzieś zasłychnąłem, że może jeszcze spadać za sprawą amerykanów, którzy zaczęli walkę z OPEC.highend pisze:coś cicho o ropie..
ja tam na spadki nie gram, a taki BRENT fajnie pyknął zasięg miesięczny DSWS od świecy spinning top zaznaczonej.
więc z nowymi eSkami bym uważał