edek pojdzie w gore bo ma "niezalatwiony temat" na 1.11-1.12 jak mawia Niemiaszek.... ale o 1.20 i zmianie trendu można zapomniec bo ta podwyżka pokazuje jeszcze wiekszą rozbieżność między politykami poszczególnych banków centralnych IMO.
1.02-1.03 to tylko kwestia czasu (osobiscie stawiam na osiągnięcie tych poziomów w drugiej połowie pierwszego kwartalu 2016)
DayTrading: Środa 16.12.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 16.12.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Do północy zrobią Doji, i powiedzą że inwestorzy niezdecydowanie, a SL pękały aż miło.
A ja uważam, że będzie 1.20 - 1.23 i dopiero wtedy się wyjaśni dalszy kierunek (czy na 0.80 - 1.02 czy na 1.70
)
To jest proste - skoro edek rośnie to będzie się zwiększał sentyment na S (komunikat FED, podniesienie stóp etc),
więc słynny FOX powinien przejechać ludków do 1.20 - 1.23 i dopiero pozwolić na S
albo i nie

To jest proste - skoro edek rośnie to będzie się zwiększał sentyment na S (komunikat FED, podniesienie stóp etc),
więc słynny FOX powinien przejechać ludków do 1.20 - 1.23 i dopiero pozwolić na S

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Pamięta ktoś jeszcze prognozę Kerimba ?
skoro uważacie więc, że edek rośnie to... grać L, jeśli by miał od 1.11 - czy 1.13 spadać - to będzie to widać, proste co nie? 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Spekulowano o trzech podwyżkach stóp w 2016r. A prawdopodobnie mają być cztery. Resztę kożna sobie dopisać.
k... ja mam inny wykres inne swieczki na edku .....musze brokera zmienicatlanticos pisze:dopoki nie peknie 0850 caly czas projekcja w grze... peknie to kupujemy bilet powrotny
edek h4
https://www.tradingview.com/x/ioZWdXqm/
dzięki wszystkim za konkretne odpowiedzi. mam nadzieję, że dzisiaj forex dał Wam, dobrzy ludzie, zarobić 
pozdrówki

pozdrówki
atomek pisze:Pamięta ktoś jeszcze prognozę Kerimba ?
widziałem ją tu kilka razy

tej, wytrzymał https://www.tradingview.com/x/Gk35N8YE/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Zgadzam się w 100% tylko poziom 1,02 widzę w połowie roku bo wówczas dywergencja będzie największa. W IV kwartale zakładam, że QE będzie zmierzało do końca i euro powoli zacznie odrabiać. Przyznam szczerze, że te 0,5 lota na s zarobiło parę groszy, ale plan miałem na ruchy nawet po 3 figury, zwiększyłem depo i zakładałem, że wpadnie dzisiaj bardzo duża sumka. No cóż na waciki wpadło ;-) i teraz znowu będziemy od kreski do kresiatlanticos pisze:edek pojdzie w gore bo ma "niezalatwiony temat" na 1.11-1.12 jak mawia Niemiaszek.... ale o 1.20 i zmianie trendu można zapomniec bo ta podwyżka pokazuje jeszcze wiekszą rozbieżność między politykami poszczególnych banków centralnych IMO.
1.02-1.03 to tylko kwestia czasu (osobiscie stawiam na osiągnięcie tych poziomów w drugiej połowie pierwszego kwartalu 2016)
Ostatnio zmieniony 16 gru 2015, 20:42 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.