Broker oferujący Mikroloty na Daxie
Re: Broker oferujący Mikroloty na Daxie
Nie ma szans na polskich . Np HFT krok 0,05
Ja testuję fxglobe
Ja testuję fxglobe
Nie musi być PL. HFT i FXGLOBE mają mniejsze pozycje niż 1zł=1pkt?
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."
FXCM - 1 pkt= 0,1 EURO czyli ok. 40 groszy
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Tylko, że FXCM znowu nie ma chyba mt4 jeśli chodzi o indeksy?
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."
Mają MT4 z Daxem.
Marek, a możesz dać mi linka z info o tym. Bo tutaj jak zakładam:https://www.fxcm.com/uk/markets/cfds/stock-indices/
to przychodzi mail i można ściągnąć oprogramowanie ale to nie jest mt4.
-- pn 07-12-2015, 15:49 --
Ściągnąłem od nich MT4, ale tam są tylko waluty
to przychodzi mail i można ściągnąć oprogramowanie ale to nie jest mt4.
-- pn 07-12-2015, 15:49 --
Ściągnąłem od nich MT4, ale tam są tylko waluty

Waluty są bez indeksów prawdopodobnie jak wybrałeś przy zakładaniu przez MT4 rodzaj rachunku klienta z US , spróbuj wybrać rodzaj rachunku UK i wtedy powinny być indeksy. Ew. na tym forum jest użytkownik Superforex.pl, który jest brokerem referującym FXCM.
Założyłem jako user PL. Jeśli założę UK to też będzie OK? nie sprawdzają tego czy jak? Co z dokumentami? Dzięki za stronę.
- SuperFOREX
- Gaduła
Zakładając rachunek rzeczywisty należy oczywiście podać prawdziwy kraj rezydencji. Dokumenty muszą potwierdzać podany adres.
Nie wiem jak jest w przypadku kont otwieranych bezpośrednio w FXCM, ale na pewno zakładając konto za pomocą linków dostępnych na naszej stronie można grać na CFD's za pomocą platformy MT4.
Nie wiem jak jest w przypadku kont otwieranych bezpośrednio w FXCM, ale na pewno zakładając konto za pomocą linków dostępnych na naszej stronie można grać na CFD's za pomocą platformy MT4.
Broker oferujący mikroloty na Daxie to naprawdę musi mocno "ciąć" swoich klientów.