DayTrading: Czwartek 10.12.2015
Re: DayTrading: Czwartek 10.12.2015
WItam
czy ktoś byłby tak łaskawy i podrzucił mi namiar lub wkelił tutaj informację gdzie na edku ustawione maja TP najwieksi ?
czy ktoś byłby tak łaskawy i podrzucił mi namiar lub wkelił tutaj informację gdzie na edku ustawione maja TP najwieksi ?
tak...na pewno korekacja bedzie "olbrzymia" w dniu w ktorym sa stopy % w UK, protokół MPC i przemowienie Carneya
Kompletnie zapomnialem... o ktorej ma byc publikacja ?
o 13zalezny pisze:tak...na pewno korekacja bedzie "olbrzymia" w dniu w ktorym sa stopy % w UK, protokół MPC i przemowienie Carneya
masz może Ci sie przyda http://pl.investing.com/economic-calendar/
Moze cos z 0920-27?
jakiego czasu?birkof86 pisze:o 13zalezny pisze:tak...na pewno korekacja bedzie "olbrzymia" w dniu w ktorym sa stopy % w UK, protokół MPC i przemowienie Carneya
masz może Ci sie przyda http://pl.investing.com/economic-calendar/

jakiego czasu?
[/quote]
Polskiego

Polskiego
i co - myslicie, ze funt do piachu za 25 minut?
cos na wykresie nie wygląda... nie wygląda.
a AUD i NZD - power... znowu sentyment forum podpowiedzial gdzie isc.
Wiekszosc byla za eskami na NZD - buahaha... a przeciez wykres rósł od prawie tygodnia.
AUD to samo zresztą. Niejaki ZIBI 69 czy 68 mi wypomina, że napisałem iż "slepiec nie widzi, ze aud i nzd chcą up".
I co ? Kurde przeciez to proste jest. Czytac wykres i wystarczy. Nie myslec, nie wróżyć, nie analizować.
Chyba dojdę do tego w koncu
cos na wykresie nie wygląda... nie wygląda.
a AUD i NZD - power... znowu sentyment forum podpowiedzial gdzie isc.
Wiekszosc byla za eskami na NZD - buahaha... a przeciez wykres rósł od prawie tygodnia.
AUD to samo zresztą. Niejaki ZIBI 69 czy 68 mi wypomina, że napisałem iż "slepiec nie widzi, ze aud i nzd chcą up".
I co ? Kurde przeciez to proste jest. Czytac wykres i wystarczy. Nie myslec, nie wróżyć, nie analizować.
Chyba dojdę do tego w koncu

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Uczestnik
Cześć spekulanci
Czuję w kościach EURGBP na 0.742 więc wziałem L 0.721 ze stopem na 0.7145 R:R 3:1
Czuję w kościach EURGBP na 0.742 więc wziałem L 0.721 ze stopem na 0.7145 R:R 3:1
wiec jak obstawiacie na funcie, ja postawielm na zielone;) od 4 miesiecy rysujemy klin , moze czas na wybicie w kosmos;)
Na kablu dane za chwile. obstawiam wycinke do dołu i jazdę w górę