edek h1 - potencjalny klin konczacy, ktory wczoraj wrzucalem. Brakuje mi jeszcze jednego mocnego testu górnej bandy wiec spodziewam sie ruchu jak poniżej. Uważam że 1.11 możemy nie miec sily odklepac - 1060-1080 z falszywym wybiciem klina i szybkim powrotem to byłoby to czego oczekuję... Zejście poniżej 1.09 neguje projekcję
atlanticos pisze:edek h1 - potencjalny klin konczacy, ktory wczoraj wrzucalem. Brakuje mi jeszcze jednego mocnego testu górnej bandy wiec spodziewam sie ruchu jak poniżej. Uważam że 1.11 możemy nie miec sily odklepac - 1060-1080 z falszywym wybiciem klina i szybkim powrotem to byłoby to czego oczekuję... Zejście poniżej 1.09 neguje projekcję
atlanticos pisze:edek h1 - potencjalny klin konczacy, ktory wczoraj wrzucalem. Brakuje mi jeszcze jednego mocnego testu górnej bandy wiec spodziewam sie ruchu jak poniżej. Uważam że 1.11 możemy nie miec sily odklepac - 1060-1080 z falszywym wybiciem klina i szybkim powrotem to byłoby to czego oczekuję... Zejście poniżej 1.09 neguje projekcję
na d1 był retest bandy tej flagi dużej, nie mam teraz opcji na wrzucenie obrazka, ale rzuć sobie okiem : )
wrzucalem wczoraj na koniec dnia d1 rowniez... ale wczorajszy ruch jak dla mnie byl na gorze za slaby na odwrocenie... to musi byc wycinka i od razu mocne cofniecie zeby w glowach bajzel zrobic... moze jutro wykorzystaja do tego PPI
-- Dodano: 10 gru 2015, 12:21 --
Cblondyn pisze:
zalezny pisze:
ogi89 pisze:Według mnie edek jeszcze do południa spadki, a na rozpoczęcie sesji amerykańskiej w górę
Jak to sie moze miec do GBP/USD ?
Para skorelowana z eurusd. Poprzez usd. Umocnienie/osłabienie usd ma przełożenie na obie pary.
tak...na pewno korelacja bedzie "olbrzymia" w dniu w ktorym sa stopy % w UK, protokół MPC i przemowienie Carneya
Ostatnio zmieniony 10 gru 2015, 11:40 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.