Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Ad.1) Nie ma różnicy. Tyle tylko, że jeśli masz konto w mBanku to prawdopodobnie przelew dojdzie szybciej (natychmiastowo) i tym samym może (ale nie musi) zostać zaksięgowany na Twoim rachunku jeszcze tego samego dnia.
Ad.2) W Dukascopy Europe dla rezydentów Polski zgodnie z regulacjami KNF maksimum wynosi 1:100. Dla rezydentów innych krajów, których te regulacje nie dotyczą, także 1:200 i 1:300.
W Dukascopy Bank niezależnie od kraju rezydencji do wyboru jest 1:100 i 1:200.
Ad.2) W Dukascopy Europe dla rezydentów Polski zgodnie z regulacjami KNF maksimum wynosi 1:100. Dla rezydentów innych krajów, których te regulacje nie dotyczą, także 1:200 i 1:300.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Próbował ktoś aplikację Dukasa na smartwatcha?
Jeśli tak- niech się podzieli wrażeniami - być może wreszcie będzie jakiś sensowny pożytek z tego gadżetu
P.S. MT4 też ma podobną opcję?
Jeśli tak- niech się podzieli wrażeniami - być może wreszcie będzie jakiś sensowny pożytek z tego gadżetu

P.S. MT4 też ma podobną opcję?
Mam pytanie odnosnie serwerow Dukasa. Gdzie sie one znajduja?
pytanko do raposo
jeżeli chodzi o kontrakty a dosłownie daxa to czy one się wliczają do obrotu który jest wyzrazony w mln a jeżeli tak to 1 kontrakt ile to mln?
pozdr
jeżeli chodzi o kontrakty a dosłownie daxa to czy one się wliczają do obrotu który jest wyzrazony w mln a jeżeli tak to 1 kontrakt ile to mln?
pozdr
Dobre pytanie. Szwajcaria?spamowiec pisze:Mam pytanie odnosnie serwerow Dukasa. Gdzie sie one znajduja?

-- śr 09-12-2015, 10:05 --
Na pewno sie wliczają. Można to łatwo sprawdzić. Otwórz jeden kontrakt na demie, zobacz ile marginu zablokowało, a następnie pomnóż przez lewar. Jestem obecnie w Azji i będę miał dostęp do platformy dopiero w styczniuslaw2005 pisze:pytanko do raposo
pozdr

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
ej to znaczy że Polaczki tez mogą skorzystać z 1:200 ?:Draposo pisze:Ad.1) Nie ma różnicy. Tyle tylko, że jeśli masz konto w mBanku to prawdopodobnie przelew dojdzie szybciej (natychmiastowo) i tym samym może (ale nie musi) zostać zaksięgowany na Twoim rachunku jeszcze tego samego dnia.
tego nie wiedziałem

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tak, w Dukascopy Bank można miec lewar 1:200.PipsKong pisze:ej to znaczy że Polaczki tez mogą skorzystać z 1:200 ?:Draposo pisze:Ad.1) Nie ma różnicy. Tyle tylko, że jeśli masz konto w mBanku to prawdopodobnie przelew dojdzie szybciej (natychmiastowo) i tym samym może (ale nie musi) zostać zaksięgowany na Twoim rachunku jeszcze tego samego dnia.
tego nie wiedziałem
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To mój pierwszy post więc witam wszystkich.
Mam pytanie
Czy wartość Kapitał powinna się zmieniać płynnie tak jak Zysk/Strata,
bo u mnie odbywa się to skokowo
Mam pytanie
Czy wartość Kapitał powinna się zmieniać płynnie tak jak Zysk/Strata,
bo u mnie odbywa się to skokowo
Skokowo czyli co ile? Powinna sie zmieniać na bieżąco.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na bieżąco zmienia się - Zysk/Strata
Kapitał zmienia się z opóźnieniem ok.1-2 sekundy
Przy szybkim ruchu w dwie strony wcale się nie zmienia bo nie zdąży.
Kapitał zmienia się z opóźnieniem ok.1-2 sekundy
Przy szybkim ruchu w dwie strony wcale się nie zmienia bo nie zdąży.