niceone pisze:highend pisze:Btw. L na eurpln wczorajsze pieknie.
Z trendem? Z trendem
A niceone juz pisze ze 4.36 nie przeleci.
Dla jasnosci wg mnie nie przeleci 4.35

radze nie byc sarkastycznym, bo jak ja ostatnio pisalem ze przy 4.29 sprzedaje a Ty pisales ze trzymasz L, to cena spadla potem o 900 pips do 4.20, a potem miales mc na usdpln, nie ladnie tak

masz jakies ciekawe info dlaczego wg Ciebie ma leciec dalej? Wg mnie fundamenty sa diametrialnie rozne niz te co byly rok temu, i wystarczy pierd ze strony ecb i eurpln zwali sie na 4.25 w 1 dzien.
"no nie, tak piszę sobie, a może się sprawdzi?" ropa tak jak pisałem, wcześnie rgr na dax, zaliczony, skorzystali?

dzieki za priv
-- Dodano: 08 gru 2015, 19:28 --
AdamB pisze:niceone pisze:highend pisze:Btw. L na eurpln wczorajsze pieknie.
Z trendem? Z trendem
A niceone juz pisze ze 4.36 nie przeleci.
Dla jasnosci wg mnie nie przeleci 4.35

radze nie byc sarkastycznym, bo jak ja ostatnio pisalem ze przy 4.29 sprzedaje a Ty pisales ze trzymasz L, to cena spadla potem o 900 pips do 4.20, a potem miales mc na usdpln, nie ladnie tak

masz jakies ciekawe info dlaczego wg Ciebie ma leciec dalej? Wg mnie fundamenty sa diametrialnie rozne niz te co byly rok temu, i wystarczy pierd ze strony ecb i eurpln zwali sie na 4.25 w 1 dzien.
"no nie, tak piszę sobie, a może się sprawdzi?" ropa tak jak pisałem, wcześnie rgr na dax, zaliczony, skorzystali?

dzieki za priv

, wiem wiem ale wsxzystko na priv jakby co
-- Dodano: 08 gru 2015, 19:33 --
dax tygodniowy dołek zaliczony, pakuję l i do świąt powinna dać zarobić roczną średnia

ONE FLY