WIG20 klasyczny double bottom 1808, podebrałem L i się nie bałem - a Wy?

ropa - jednak 37 pękło, ale znowu jest nad... może 36.50 to był LOW, kto to wie

naiwnie tak myśleć?

patrze z fona

dziwną rzecz widziałem na ropie na Dukascopy , jak tylko pękło 40 na Brent to spread automatycznie wszedł z 5 na 25highend pisze:jeszcze cos naskrobie zanim znikne:
naiwnie tak myśleć?
patrze z fona
a co to jest double bottom?highend pisze:jeszcze cos naskrobie zanim znikne:
naiwnie tak myśleć?
patrze z fona
dobryfxplayer pisze:pedro nie wyglupiaj sie.
jak nie jest jak jest:pedro pisze: to, że na wykresie powstają dwa dołki obok siebie oddzielone jakąś korektą lub konsolą, nie jest formacją double bottom.
highend pisze:jak nie jest jak jest:pedro pisze: to, że na wykresie powstają dwa dołki obok siebie oddzielone jakąś korektą lub konsolą, nie jest formacją double bottom.
https://www.google.pl/search?q=double+b ... CGYQsAQIHQ
sami są pewnie zes**niPipsKong pisze: dziwną rzecz widziałem na ropie na Dukascopy , jak tylko pękło 40 na Brent to spread automatycznie wszedł z 5 na 25czyżby oni wiedzieli ?:O
wchodzę na poziomie linii dołka, klikam k**a lewym guzikiem myszy na BUYpedro pisze: pokazują żebyś łapał noża, czy co Ci pokazują?
to prawda, ale to już dla mnie dużo za późno. Wolę wyprzedzać fakty.pedro pisze: nie twierdzę, że tam się nie zrobi double bottom, ale to będzie można stwierdzić przy 1890. AMEN
atlanticos pisze:swieczke h4 zamkneli wiec daj im chwile na zlapanie oddechu... na obecna chwile wybili flage i jednoczesnie d_r1 zamykajac i h1 i h4 powyzej wiec jak dla mnie moga cofnac do 0865-70 i up (podstaw do wiekszego S brak)...ale moge sie mylicpedro pisze:niby tak, ale impetu brak, ja tam szort od 1,0895 ze stopem 1,0915 TP D_Patlanticos pisze:edek h1 - wyjscie gora z flagi
https://www.tradingview.com/x/iaOQ37Rv/
![]()