DayTrading: Wtorek 08.12.2015
Re: DayTrading: Wtorek 08.12.2015
Mpapiez
Edek spadł tak nisko na podstawie reguły kupuj plotki sprzedawaj fakty a nie jakieś szacowanie ryzyka
Edek spadł tak nisko na podstawie reguły kupuj plotki sprzedawaj fakty a nie jakieś szacowanie ryzyka
- ConsiliumFX
- Gaduła
Serdecznie zapraszam.Cblondyn pisze:A to Consilium czyta nasze forum? Nawet lokalizacja się zgadza. Chętnie popatrze na AT w Waszym wykonaniu.ConsiliumFX pisze:Wszystko będzie zależeć od jutrzejszych postanowień odnośnie stóp procentowych. W dłuższej perspektywie dalej powinny być spadki na kiwi.c.ajto pisze:N/U wyszedł z kanału dołem i przełamał podstawę ostatniego impulsu wzrostowego, aktualnie zatrzymał się w silnej strefie popytowej - zobaczymy czy dadzą radę odbić UP na retest, czy siurną dołem.
-- Dodano: 08 gru 2015, 12:39 --
Teraz jest na lokalnym wsparciu na 1.4990. Jak to przebije, powinno być jeszcze niżej niż 1.49775.pl-samurai pisze:Panowie szybki rzut oka na GBP USD jakies pomysly? Mi wychodzi ze dojdzie do 1.49775
- atlanticos
- Maniak
moja rada dla Ciebie ponizejroody80 pisze: Dopiero się uczę więc

https://www.youtube.com/watch?v=_6Ng2_eqes4
edit:
edek h1 - tu sie nic nie zmienilo od wczoraj... wyszlismy z klina, przetestowalismy gorna bande - zasieg po ewentualnym wybiciu widac
https://www.tradingview.com/x/ZSXOnwu2/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ConsiliumFX pisze:Wszystko będzie zależeć od jutrzejszych postanowień odnośnie stóp procentowych. W dłuższej perspektywie dalej powinny być spadki na kiwi.c.ajto pisze:N/U wyszedł z kanału dołem i przełamał podstawę ostatniego impulsu wzrostowego, aktualnie zatrzymał się w silnej strefie popytowej - zobaczymy czy dadzą radę odbić UP na retest, czy siurną dołem.
mają obniżyć, więc kiwi do piachu
- ConsiliumFX
- Gaduła
Skąd masz takie informacje???AdamB pisze:ConsiliumFX pisze:Wszystko będzie zależeć od jutrzejszych postanowień odnośnie stóp procentowych. W dłuższej perspektywie dalej powinny być spadki na kiwi.c.ajto pisze:N/U wyszedł z kanału dołem i przełamał podstawę ostatniego impulsu wzrostowego, aktualnie zatrzymał się w silnej strefie popytowej - zobaczymy czy dadzą radę odbić UP na retest, czy siurną dołem.
mają obniżyć, więc kiwi do piachu
Ps. Żeby nie było offtopa:
EUR/AUD widać potwierdzenie na "S" ze 100-150 pips do wzięcia.
WTI: Tutaj możliwy jakiś short squeeze przed dalszą jazdą w dół ( jeżeli w ogóle jeszcze będzie).
SL pod ostatnim low i można coś próbować.
Ps2. To nie jest rekomendacja.
EUR/AUD widać potwierdzenie na "S" ze 100-150 pips do wzięcia.
WTI: Tutaj możliwy jakiś short squeeze przed dalszą jazdą w dół ( jeżeli w ogóle jeszcze będzie).
SL pod ostatnim low i można coś próbować.
Ps2. To nie jest rekomendacja.
przecież ta decyzja jest już na pewno w cenie ;]
więc jak obniżą to nic się nie stanie
więc jak obniżą to nic się nie stanie

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
WIG20 już -2,3% ... pogrom się u nas dzieje, do końca roku będzie wielka wyprz na GPW.
duże fundy inwestycyjne czyszczą pozycje, aby po nowym roku nie musieć się tłumaczyć dlaczego trzymają stratne w PL, gdzie nasz kochany warzywniak w ciągu roku ponad 21% stracił . . . koszmos.

Ostatnio zmieniony 08 gru 2015, 12:03 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ale wig-20 znów po dupie dostaje! Zastanawiam się czy KGHM zjedzie w okolice 40 pln czy czasem nie niżej przy takiej śnieżnej kuli...Strasznie to wygląda ale warto zwrócić uwagę:)