DayTrading: Czwartek 03.12.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 gru 2015, 00:00

Wzrost
18
49%
Bez zmian
4
11%
Spadek
15
41%

Liczba głosów: 37

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 03.12.2015

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

highend pisze:Tu nie ma co czekac na zamknieciie D na edku tylko grac ;)
Szkoda Damiana tylko. USDPLN juz 4 PLN.

A Zaba i Pedro zamilkli.

??

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Jak złotówka osłabnie ponad ten opór to będzie koniec świata:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Mało wykresów dziś tutaj. Podrzucam dalszy scenariusz dla EDKA
Mało tu się udzielam bo i tak ludzie olewają większą część forumowiczów. Co bystrzejsi to mogli wyłapać moje posty - odsyłacz do głównego wykresu http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... 1-820.html

Dla S - radziłbym się chwilowo wstrzymać. Lepiej poczekać po poniedziałku lub wtorku. Musimy popatrzeć co w Nocy AZJA zrobi, oni lubią gwałtowne podbitki z kontynuacją. Jeżeli pójdą wyżej to możemy się spodziewać że będą pompować aż do FEDU i sam chyba będę miał lekkie opory z łapaniem dołków bo coś czuje że konkretnych promocji już nie będzie. Poniżej wykres.
EUR/GPB pięknie trzaska aż miło ;) wszytko wchodzi z projekcji jak w masło. I nie skaczcie sobie do gardłą i szukajcie winnych takich tu nie ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

quad-core
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: quad-core »

rynek to jednak dziki zwierz, nie ma co ;)
mowa jest milczeniem a srebro złotem :)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

_Kerad_ pisze:
highend pisze:Tu nie ma co czekac na zamknieciie D na edku tylko grac ;)
Szkoda Damiana tylko. USDPLN juz 4 PLN.

A Zaba i Pedro zamilkli.

??
i w tym poście niby kogoś obrażam czy jak?
LOL chłopie ;)

tymczasem edek rośnie nadal :shock: :shock: :shock:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

ten forex nie przestaje mnie fascynować. Owce postrzyżone i Yellen może spokojnie podwyższać. Dziwny to był dzień. To co zrobił FT to bez precedensu. Ja złapałem shorta przy 1,0650 no i znowu trochę go potrzymam. Takie życie.... Mario nie pozwoli żeby za wysoko pojechali a sądzę że SNB też dzisiaj pomagał... ciekawy moment jeśli 1,09 puści to możemy dalej frunąć

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

maserati pisze:Mało wykresów dziś tutaj. Podrzucam dalszy scenariusz dla EDKA
Mało tu się udzielam bo i tak ludzie olewają większą część forumowiczów. Co bystrzejsi to mogli wyłapać moje posty - odsyłacz do głównego wykresu http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... 1-820.html

Dla S - radziłbym się chwilowo wstrzymać. Lepiej poczekać po poniedziałku lub wtorku. Musimy popatrzeć co w Nocy AZJA zrobi, oni lubią gwałtowne podbitki z kontynuacją. Jeżeli pójdą wyżej to możemy się spodziewać że będą pompować aż do FEDU i sam chyba będę miał lekkie opory z łapaniem dołków bo coś czuje że konkretnych promocji już nie będzie. Poniżej wykres.
EUR/GPB pięknie trzaska aż miło ;) wszytko wchodzi z projekcji jak w masło. I nie skaczcie sobie do gardłą i szukajcie winnych takich tu nie ma.

jestem z Tobą zgodny :) :564:
EURGBP na weekly pisałem o ORGR na weekly, to prawe ramię tak nisko zrobione, że mnie zmylili ;) pewnie taki mieli zamiar.

-- Dodano: 03 gru 2015, 17:39 --
karnak pisze:Szczenka opada po tej dzisiejszej świeczce na EDku.
Ilu przybyło zarobionych na tym milionerów?
A ilu zostało gołodupcami? :)
a Ty?

-- Dodano: 03 gru 2015, 17:40 --
MR. D pisze:ten forex nie przestaje mnie fascynować. Owce postrzyżone i Yellen może spokojnie podwyższać. Dziwny to był dzień. To co zrobił FT to bez precedensu. Ja złapałem shorta przy 1,0650 no i znowu trochę go potrzymam. Takie życie.... Mario nie pozwoli żeby za wysoko pojechali a sądzę że SNB też dzisiaj pomagał... ciekawy moment jeśli 1,09 puści to możemy dalej frunąć
niech Yellen podwyższa stopy !!!!
wtedy edek zleci ponownie w rejon np. 1.05 - 1.06 i zostawi fajną szpilę wzrostową ;)
wytnie eLkowiczom SLe, może niektórym da wyjść z eSek
i po prostu będzie okazją na L

-- Dodano: 03 gru 2015, 17:42 --

btw. edek miał zakryć czarną świecę monthly listopadową i dużo mu już nie brakuje, ale żeby w jeden dzień ;) haha....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Pisałem, że USD/PLN 4,05 i zwrot - banksterka lubi tak ludzi robić ;). Choć wczoraj na to nie wyglądało.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

Teraz jakaś korekta, a tak ogólnie to na 1.11 lecimy z eduardo :lol: Będzie okazja podebrac l-ki, kto się spóźnił
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

highend pisze: EURGBP na weekly pisałem o ORGR na weekly, to prawe ramię tak nisko zrobione, że mnie zmylili ;) pewnie taki mieli zamiar.
Tak dobrze pisałeś też o tym, przekroczyli poziom o 50 pips (lub 500 dla niektórych) ale 8 kolejnych dziennych świec dołki miało coraz wyżej 8) tadaaammm! Mega sygnał jak dla mnie, i nie trzeba tu mnóstwa wskaźników STOCH,RSI, MACD i innych ja mam czyste wykresy ale 3 lata mi to zajęło :roll: Podpatruje jeszcze fale bo są interesujące jak niektórzy tu wrzucają i chwała im za to!
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

Zablokowany