highend pisze:Tu nie ma co czekac na zamknieciie D na edku tylko grac
Szkoda Damiana tylko. USDPLN juz 4 PLN.
A Zaba i Pedro zamilkli.
??
highend pisze:Tu nie ma co czekac na zamknieciie D na edku tylko grac
A Zaba i Pedro zamilkli.
i w tym poście niby kogoś obrażam czy jak?_Kerad_ pisze:highend pisze:Tu nie ma co czekac na zamknieciie D na edku tylko grac
A Zaba i Pedro zamilkli.
??
maserati pisze:Mało wykresów dziś tutaj. Podrzucam dalszy scenariusz dla EDKA
Mało tu się udzielam bo i tak ludzie olewają większą część forumowiczów. Co bystrzejsi to mogli wyłapać moje posty - odsyłacz do głównego wykresu http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... 1-820.html
Dla S - radziłbym się chwilowo wstrzymać. Lepiej poczekać po poniedziałku lub wtorku. Musimy popatrzeć co w Nocy AZJA zrobi, oni lubią gwałtowne podbitki z kontynuacją. Jeżeli pójdą wyżej to możemy się spodziewać że będą pompować aż do FEDU i sam chyba będę miał lekkie opory z łapaniem dołków bo coś czuje że konkretnych promocji już nie będzie. Poniżej wykres.
EUR/GPB pięknie trzaska aż miłowszytko wchodzi z projekcji jak w masło. I nie skaczcie sobie do gardłą i szukajcie winnych takich tu nie ma.
a Ty?karnak pisze:Szczenka opada po tej dzisiejszej świeczce na EDku.
Ilu przybyło zarobionych na tym milionerów?
A ilu zostało gołodupcami?
niech Yellen podwyższa stopy !!!!MR. D pisze:ten forex nie przestaje mnie fascynować. Owce postrzyżone i Yellen może spokojnie podwyższać. Dziwny to był dzień. To co zrobił FT to bez precedensu. Ja złapałem shorta przy 1,0650 no i znowu trochę go potrzymam. Takie życie.... Mario nie pozwoli żeby za wysoko pojechali a sądzę że SNB też dzisiaj pomagał... ciekawy moment jeśli 1,09 puści to możemy dalej frunąć
Tak dobrze pisałeś też o tym, przekroczyli poziom o 50 pips (lub 500 dla niektórych) ale 8 kolejnych dziennych świec dołki miało coraz wyżejhighend pisze: EURGBP na weekly pisałem o ORGR na weekly, to prawe ramię tak nisko zrobione, że mnie zmylilipewnie taki mieli zamiar.