DayTrading: Czwartek 03.12.2015
Re: DayTrading: Czwartek 03.12.2015
a jeszcze byl Damian któryt zaproponawał zamykać eski na zlotówie z dolarem też zbieg okoliczności manipulacja tutaj jest taka ze szkoda gadac
I tutaj kolega ma 100% racji. Jeszcze żaden nawet najładniejszy rysunek nie daje gwarancji sukcesu. Zle ustawiony SL i doopa bladalutek pisze:żaba i highend jeden gra na wzrosty drugi na spadki i ot cała historia analityków zawsze komus sie uda a najlepiej to mieć własny rozum

Kolego naucz się najpierw czytać a później się wypowiadaj ok?lutek pisze:a jeszcze byl Damian któryt zaproponawał zamykać eski na zlotówie z dolarem też zbieg okoliczności manipulacja tutaj jest taka ze szkoda gadac
jestem tu nowy i dziwie się że niektórzy narzekają na atlanticos czy Damiana.... weźcie się sami do roboty i pouczcie trochę na temat forexa a nie liczcie na kogoś że za Was kasę zarobi
trochę skruchy dla samych siebie i wdzięczności dla kolegów którzy chcą dobrze - w to wierzę 
-- Dodano: 03 gru 2015, 17:45 --
wracając do edka... myślicie ze to już czas na S? Po takich wzrostach zazwyczaj są spadki... hmm..

-- Dodano: 03 gru 2015, 17:45 --
wracając do edka... myślicie ze to już czas na S? Po takich wzrostach zazwyczaj są spadki... hmm..
karma zatoczy koło i je...e Cię w czoło
Ja uważam, że Żaba odwala kawał zajebistej roboty.
A to, że czasami patrzy na innych (np. na mnie) z góry i czasem jest zbyt pewny siebie - każdy ma jakieś słabości.
Jednak Atlanticos to profesjonalista i nawet jak się ze mnie śmieje, to ja Go szanuję.
Howgh!
A to, że czasami patrzy na innych (np. na mnie) z góry i czasem jest zbyt pewny siebie - każdy ma jakieś słabości.
Jednak Atlanticos to profesjonalista i nawet jak się ze mnie śmieje, to ja Go szanuję.
Howgh!
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Stały bywalec
A ja jestem tu nowy i szanuję Żabę za jego AT a Damiana za odwagę!!
Wprawdzie paradoksalnie wstawiłem L na Edku przy 1,0600 i ŁADNE parę groszy wpadło ale analizy Żaby to spora praca i wielki mu za to SZACUN!
Przy okazji: zamykać już L czy nadal pójdzie wykres w prawo i na północ??
Wprawdzie paradoksalnie wstawiłem L na Edku przy 1,0600 i ŁADNE parę groszy wpadło ale analizy Żaby to spora praca i wielki mu za to SZACUN!

Przy okazji: zamykać już L czy nadal pójdzie wykres w prawo i na północ??

też uważam że z tą nagonką to jest lekka przesada, ale ta wypowiedź atlanticosa przypomina mi pewne powiedzenie - "pycha kroczy przed upadkiem"Mpapiez pisze:Śmieszni jesteście - facet się pomylił i nagle nagonka na niego.
Każdy się ma prawo pomylić i od tego są SL.
Chociaż ten wyrzut ludzi się bierze min. z takich wypowiedzi żaby :
Jak to mówią, niósł wilk razy kilka, poniesli i wilka.atlanticos pisze:widze ze oprocz Highenda coraz wiecej osob zaczyna grac przeciw bankom centralnym... moze to jakas nowa strategia zmylenia grubasow, nie wiem, ale zapowiada sie rzez na forum i cichy koniec tygodnia jak widze... bedzie "milczenie owiec" (przystrzyżonych)
Żaba siedzi cicho i mu sie na ten moment wcale nie dziwie. Też bym był wkurzony na jego miejscu.

No. Geniuszem jednak nie jestem, ale debilem też nie, SL dobra sprawą, szkoda że nie zamknalem, ahh ta chytrosc. dziś już nie traduje, do widzenia 

Bądź cierpliwy.
Mi tam depo ładnie urosło na obu kontach i jestem z siebie zadowolony. I dlatego zawsze tutaj się pisze:
słuchaj tylko siebie.
A jeśli nie - to tylo mamy i radia zet. I nikogo więcej. Nie mnie, nie Żaby, nie kogokolwiek.
słuchaj tylko siebie.
A jeśli nie - to tylo mamy i radia zet. I nikogo więcej. Nie mnie, nie Żaby, nie kogokolwiek.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
przestań pisać głupoty bo wg Ciebie jak pisałeś to edek będzie spadał a nawet rósł....highend pisze:Mi tam depo ładnie urosło na obu kontach i jestem z siebie zadowolony. I dlatego zawsze tutaj się pisze:
słuchaj tylko siebie.
a jak tak zarobiłeś to pokaz to na forum bo ja wątpię w to
a z drugiej strony to jest dział pogaduchy do poduchy?