DayTrading: Czwartek 03.12.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 gru 2015, 00:00

Wzrost
18
49%
Bez zmian
4
11%
Spadek
15
41%

Liczba głosów: 37

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 03.12.2015

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

lutek pisze:żielony was wabil na te spadki i robotę swoja zrobił analityk :)))
Ale żaden analityk nie jest w stanie przewidzieć co powie Mario albo Jeleń. Analityk opiera się na wykresie i tyle. A cena z czasem dyskontuje wszystkie wydarzenia i zapowiedzi polityków. Tyle, że po pewnym czasie. W przypadku mocnych wzrostów lub spadków długo trwajacych zawsze dochodzi do przewartościowania lub niedowartosciowania rynku. Sa to extrema (szczyty/dołki). W pewnej chwili rynek dochodzi do przekonania, że "przesadził". Takie miejsca to swoista okazja.

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

Cblondyn pisze:
Ale żaden analityk nie jest w stanie przewidzieć co powie Mario albo Jeleń. Analityk opiera się na wykresie i tyle. A cena z czasem dyskontuje wszystkie wydarzenia i zapowiedzi polityków. Tyle, że po pewnym czasie. W przypadku mocnych wzrostów lub spadków długo trwajacych zawsze dochodzi do przewartościowania lub niedowartosciowania rynku. Sa to extrema (szczyty/dołki). W pewnej chwili rynek dochodzi do przekonania, że "przesadził". Takie miejsca to swoista okazja.
Obrońca zielonego :D

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

lutek pisze:
Cblondyn pisze:
Jestem obrońcą każdego analityka. Również sam się za takiego uważam skoro rysuje kreski na wykresie. Tak jak większość z forum.

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Zstawcie żabę w spokoju, jak robicie hajs na nim to jest guru, jak jest inaczej to od razu analityk. a ja mam w dupie edka, i siedze od góy w s na ndzjpy. Pozdrawiam
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

WarrenB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WarrenB »

lutek pisze:
Cblondyn pisze:
Raczej zamilcz forumowy szczekaczu.

Atlanticos to jedyny wartościowy uczestnik tego forum.

Jak wam daje kase na tacy to jest ok i norma. Jak coś nie pójdzie to forumowe zera mają festyn.

Jest dla mnie niepojętym po co ON się tu udziela i wrzuca kawał dobrej roboty nie mając nic z tego.

Darujcie sobie komentarze o pracy dla brokera.

Pozdrawiam wszystkie forumowe zera i trolle.

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Dobra zartowałem żaba jestbw porzadku przepraszam ale wiecie nerwy grałem na spadki załadowałem sie a tu zonk ale taki jest forex

Matrix
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Matrix »

Dajcie spokój żabie . podajcie drugiego takiego jak atalanticos co tak się tu udziela na tym forum . Wkleja wam wykresy analizy jak zgarniacie kase to jest ok . Ale jak człowiek lub Zaba :) sie pomyli w końcu nie jest nie omylny , to na nim psy wieszacie . Jakie to polskie . Pozdrawiam żabe i dziekuje mu za analizy które wkleja .

Acha sam się nie udzielam bo analiz robić nie umiem więc szkoda moich wypocin tutaj . Ale żaba i paru innych poświęcaja tutaj czas ale wcale nie muszą .
Ostatnio zmieniony 03 gru 2015, 16:27 przez Matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

Ale zawsze się tak kończy ,że jak jest jakaś nagonka to rynek robi odwrót :564:

lutek
Pasjonat
Pasjonat

żaba i highend jeden gra na wzrosty drugi na spadki i ot cała historia analityków zawsze komus sie uda a najlepiej to mieć własny rozum

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Śmieszni jesteście - facet się pomylił i nagle nagonka na niego.
Każdy się ma prawo pomylić i od tego są SL.

Chociaż ten wyrzut ludzi się bierze min. z takich wypowiedzi żaby :
atlanticos pisze:widze ze oprocz Highenda coraz wiecej osob zaczyna grac przeciw bankom centralnym... moze to jakas nowa strategia zmylenia grubasow, nie wiem, ale zapowiada sie rzez na forum i cichy koniec tygodnia jak widze... bedzie "milczenie owiec" (przystrzyżonych)
Jak to mówią, niósł wilk razy kilka, poniesli i wilka.
Żaba siedzi cicho i mu sie na ten moment wcale nie dziwie. Też bym był wkurzony na jego miejscu.

Zablokowany