IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
MonaLu
Bywalec
Bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: MonaLu »

Hm, ale co dokładnie z tego dla nas wynika? Spółka już jawnie przyznaje, że ma problemy z płynnością, zeszłoroczny dochód ledwie sięgnął 330 tys., teraz zapłacą karę i od razu znajdą dla nas kasę i nam wypłacą?? :o
T-REX pisze:
[...]przejrzystość sprawy jest tylko na rękę pokrzywdzonym przez Irona. Żeby znowu nie dać się zrobić w konia. [...] powinniście podjąć jakieś oficjalne kroki i je tutaj opisać, bo na razie potykacie się o własne nogi IMHO.

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robek86 »

Ania mnie uprzedziła :)

MonaLu to, że spółka nie ma kasy to nas nie powinno obchodzić bo przecież Iron nie wypłaca swojej kasy, tylko otwiera dla nas depozyty, więc to nie są ich pieniądze, tylko nasze zdeponowane u nich. Tyle teorii, jak jest to wiadomo, co nie zmienia fakty, że mają nam oddać nasze pieniądze. A co do samej decyzji to jest żałosne, czy jak ja będę zwlekał i ściemniał tak dlugo z opłatą dla US to bym miał już sprawę karno - skarbową za którą mógłbym nawet iść siedzieć (jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi).

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

nie liczyłabym na to, że nagle wypłacą przez to kase, wysłałam link informacyjnie bardziej jako ciekawostkę i czekam na dalszy rozwój zdarzeń

tommy3314
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tommy3314 »

Witam,

Mam pytanie do Państwa jako do bardziej doświadczonych w sprawie walki z Iron,

Obecnie jestem na etapie końca cierpliwości bo na wypłatę środków czekam grzecznie miesiąc czasu,
Chciałem zastosować się do kroków działania jakie zostały zamieszczone na portalu comparic, czyli zacząć od formalnej skargi.

Czy ktoś z Państwa taką skargę pisał ? Wie jak ona ma wyglądać , czy może być w naszym języku ?
Biuro obsługi klienta zdawkowo poinformowało mnie że mam napisać co mi nie pasuje i czekać około 2 miesiące,
mam obawy że po 2 miesiącach nawet jak dostanę odpowiedź to będzie ona wyrażała zastrzeżenia do niedopełnienia jakiś formalnych zasada konstrukcji skargi.

Z góry dzięki za pomoc !

lukaszg1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: lukaszg1 »

Pobierz formularz ze strony ironi i uzupelnij go w jezyku angielskim.

prideaceh
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: prideaceh »

Witam a ja mam powod do :564:
Zalozylem konto w 2 polowie listopada niestety nie czytałem wcześniej opinii o IronFx - zaslepila mnie pewna promocja tj. wykonaj w Iron 4 loty dostaniesz gratis 500 zł - wplacilem lacznie ponad 2000 az tu nagle zona odebrala telefon z xm i powiadomili ja tam, ze iron to bankrut - zaczelo się kilka maili prosba o wyplate w sumie niewiele więcej bo tylko 3200 ale wyplata po 10 dniach dzięki uprzejmości pana opiekuna jest dziś na koncie :) teraz zakładam konto pod jurysdykcja angielska, ale tam przewiduje grac za bardzo drobne bo trochę firma niepewna ale ja nie mogę zbytnio narzekać w porównaniu do tego co tu czytam - widocznie mam farta, ale u mnie się udało - jestem nowy bo chciałem powiadomić o fakcie a nie by koloryzować firme z góry zaznaczam

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

prideaceh pisze:Witam a ja mam powod do :564:
Zalozylem konto w 2 polowie listopada niestety nie czytałem wcześniej opinii o IronFx - zaslepila mnie pewna promocja tj. wykonaj w Iron 4 loty dostaniesz gratis 500 zł - wplacilem lacznie ponad 2000 az tu nagle zona odebrala telefon z xm i powiadomili ja tam, ze iron to bankrut - zaczelo się kilka maili prosba o wyplate w sumie niewiele więcej bo tylko 3200 ale wyplata po 10 dniach dzięki uprzejmości pana opiekuna jest dziś na koncie :) teraz zakładam konto pod jurysdykcja angielska, ale tam przewiduje grac za bardzo drobne bo trochę firma niepewna ale ja nie mogę zbytnio narzekać w porównaniu do tego co tu czytam - widocznie mam farta, ale u mnie się udało - jestem nowy bo chciałem powiadomić o fakcie a nie by koloryzować firme z góry zaznaczam
A dało by radę pokazać screen ze strony panelu klienta??

prideaceh
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: prideaceh »

jasne
Obrazek

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

prideaceh pisze:jasne
Obrazek
nie widze obrazka.... :(

Awatar użytkownika
MarcinMC
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinMC »

prideaceh pisze:jasne
Obrazek

Mimo że ci wypłacili po co tam wracasz?? Nie ma innych brokerów?
Skype marcinmc92

ODPOWIEDZ