Nie tylko Szwajcar został przez niego oszukany.Szwajcar pisze:A windykator niech dziala i cisnie tych klamcow. Ma wszystkie argumenty po swojej stronie, bo malo kto tam lamal regulamin tych bonusow i kazdy gral swoje.
IronFx
Re: IronFx
Czołowy menago Irona tez przeniósł sie do FXPrimus..... http://atozforex.com/news/marshall-gitt ... -fxprimus/
Pasuje do Irona jak ulał http://www.inwestortv.pl/film/praktyki- ... 102015,124
Aż mi się przypomina wilk z łooll strit
Aż mi się przypomina wilk z łooll strit

Jak dla mnie bomba i szczęka w piwnicy... ale od początku!
Czy koś był na 8 pietrze w biurowcu Skylight Złotych Tarasów? Numer Irona Tel: +48 22 222 18 00 od kilku dni jest nieosiągalny, dzwonię zatem do biurowca... "Jak? Iron? Nie mamy takiego klienta. Nigdy nie było. Napisać można co się chce. Numery naszych biur wirtualnych zaczynają się od 457..."
Zalegające wypłaty nie podlegają naszej jurysdykcji, ale to?? Tylko kogo ścigać...
Czy koś był na 8 pietrze w biurowcu Skylight Złotych Tarasów? Numer Irona Tel: +48 22 222 18 00 od kilku dni jest nieosiągalny, dzwonię zatem do biurowca... "Jak? Iron? Nie mamy takiego klienta. Nigdy nie było. Napisać można co się chce. Numery naszych biur wirtualnych zaczynają się od 457..."

Zalegające wypłaty nie podlegają naszej jurysdykcji, ale to?? Tylko kogo ścigać...

T-REX pisze:
[...]przejrzystość sprawy jest tylko na rękę pokrzywdzonym przez Irona. Żeby znowu nie dać się zrobić w konia. [...] powinniście podjąć jakieś oficjalne kroki i je tutaj opisać, bo na razie potykacie się o własne nogi IMHO.
[...]przejrzystość sprawy jest tylko na rękę pokrzywdzonym przez Irona. Żeby znowu nie dać się zrobić w konia. [...] powinniście podjąć jakieś oficjalne kroki i je tutaj opisać, bo na razie potykacie się o własne nogi IMHO.
Jak to kogo... Przecież wszystkie wpłaty szły na konto spółki cypryjskiej, nie polskiego biura. A jak to ściągnąć? Ponoć jest tu jeden taki cwaniak
. Tyle, że budzi wiele skrajnych emocji więc to kolejny rzut monetą... 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nie "ściągnąć", tylko ścigać.raposo pisze:Jak to kogo... Przecież wszystkie wpłaty szły na konto spółki cypryjskiej, nie polskiego biura. A jak to ściągnąć? Ponoć jest tu jeden taki cwaniak. Tyle, że budzi wiele skrajnych emocji więc to kolejny rzut monetą...

A co do "cwaniaka", to w filmiku, który zapodał Robek86 padła sugestia, że przelewy są w gestii opiekuna konta, może na tej zasadzie on działa, ten windykator, że dopada sergieja, manukana czy innego przemysława i go grzecznie namawia do wciśnięcia guzika...

PS Jaki jest największy polski portal finansowo-foreksowy, mam zamiar zaproponować im artykuł w tej sprawie, ale wpadłam tylko na money i bankiera..?
T-REX pisze:
Finansowo-foreksowy? Teraz to chyba Comparic
.
Finansowy to faktycznie Bankier i Money.pl, tyle, że u tych drugich jeszcze nie tak dawno Iron miał wykupione duże reklamy i nie wiem czy nie mylę firmy ale chyba nawet swój miał mini-dział.
Nie tędy droga...

Finansowy to faktycznie Bankier i Money.pl, tyle, że u tych drugich jeszcze nie tak dawno Iron miał wykupione duże reklamy i nie wiem czy nie mylę firmy ale chyba nawet swój miał mini-dział.
Ale że co? Batem po plecach?Firmę za podawanie fałszywej informacji na oficjalnej stronie internetowej... Zawsze coś na początek...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jak dla mnie sprawa jest prosta - prawnik. Jedyny problem to brak funduszy. Nim odpracuje to co ukradli to pewnie już te pieniądze nie będą mi potrzebne, ale k...m nie popuszczę, za ten chamski numer, prędzej czy później się im do skóry dobiorę.
Bóg mi dał jakieś talenty dzięki którym i woli Bożej (i kolegów którzy mi rzucali wędkę - kto czytał Biblię wie o co chodzi) udało mi się poradzić z moim osobistym kryzysem finansowym wywołanym przez Irona, a właściwie to nadal sobie radzę bo długi zaległości nadal są, ale wychodzę na prosta.
Mniejsza o pompatyczność, uważam, że powinniśmy im nasze pieniądze choćby siłą z gardła wyrywać ile się da, a zwłaszcza te osoby które mają ku temu większe możliwości niż my tu piszący, bo mówiąc szczerze jak ktoś działa to nie uczestniczy w takich dyskusjach.
A na koniec niektórzy odzyskują kase inni nie, słyszałem o firmie która w Ironie miała 2 mln usd, prawnicy pochłonęli już 50 tyś usd i nadal kasy nie odzyskali.
Bóg mi dał jakieś talenty dzięki którym i woli Bożej (i kolegów którzy mi rzucali wędkę - kto czytał Biblię wie o co chodzi) udało mi się poradzić z moim osobistym kryzysem finansowym wywołanym przez Irona, a właściwie to nadal sobie radzę bo długi zaległości nadal są, ale wychodzę na prosta.
Mniejsza o pompatyczność, uważam, że powinniśmy im nasze pieniądze choćby siłą z gardła wyrywać ile się da, a zwłaszcza te osoby które mają ku temu większe możliwości niż my tu piszący, bo mówiąc szczerze jak ktoś działa to nie uczestniczy w takich dyskusjach.
A na koniec niektórzy odzyskują kase inni nie, słyszałem o firmie która w Ironie miała 2 mln usd, prawnicy pochłonęli już 50 tyś usd i nadal kasy nie odzyskali.
Co to za typek??