Juz od 1h probuje zlozyc zlecenie na edku np 1lot, ropie czy cukrze.... Kur.. nic nie wchodzi!!!
Same male zlecenia.
XTB
Panowie - poniżej wyjaśnienie częstych kilku godzinnych opóźnień w xtb
http://pl.youtube.com/watch?v=7vT99G7SS ... re=related

http://pl.youtube.com/watch?v=7vT99G7SS ... re=related
- salvatore33
- Bywalec
LOL..salvatore33 pisze:Ja uzywam platformy xtb i jestem bardzo zadowolony,, nigdy nie bylo z niczym problemów a przeglodajac inne platformy stwierdzam ze sa duzo gorsze niz xtb.
xtb ma napewno bardzo dobrze rozbudowany tryb wykresow i analizy technicznej,
a na marginesie spread na eur.usd to 2 pipsy.
pozdrawiam
XTB to nie platforma a broker, a MT4 to platforma.
W FXpro masz na 1.8pip na EURUSD, ale przynajmniej nie ma poślizgów cenowych i innych syfów które xtb stosuje..
ten "broker" to porażka..
Ostatnio zmieniony 20 paź 2008, 14:17 przez Tig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
narazie wszyscy piszą o mt4, a jak się spisuje xtb na opcjach? ich option trader może nie jest najwygodniejszy i najczytelniejszy, jednak nie to jest ważne. testowałem tylko demo option trader. czy jest ktoś, kto inwestuje na opcjach prawdziwe pieniądze? z tego co pamietam to nie ma tam stoplossa, na którego można zapolować. jak się spisuje xtb w tej materii?
XTB jest dobre dla początkujących bo polskie, mają polskie pary i miniloty. MT4 można obsługiwać intuicyjnie.
Takie jest moje zdanie po tygodniu gry w demo oczywiście.
Jedynie to spread mnie dobija ale to tez można jakoś przeżyć.
Takie jest moje zdanie po tygodniu gry w demo oczywiście.
Jedynie to spread mnie dobija ale to tez można jakoś przeżyć.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...