DayTrading: Środa 25.11.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 25.11.2015
ja osobiscie nei bralbym zadnej L na kablu. i z technicznego punktu widzenia (wybita ogromna formacja na d1, w1) flaga na h4... i fundamenty sa pod eski niestety.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
To fakt.. Wyższe TFy wyglądają paskudniedobryfxplayer pisze:ja osobiscie nei bralbym zadnej L na kablu. i z technicznego punktu widzenia (wybita ogromna formacja na d1, w1) flaga na h4... i fundamenty sa pod eski niestety.

Gram na h1 ostatnio i z mojej modły wynika że coś tam jeszcze urośnie. Jak narazie mały plus..

W chmurach siła 

Ginette WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
a oto prezent dla Ciebie

a oto prezent dla Ciebie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- dobryfxplayer
- Maniak
ja myzlalem ze jestem troche tutaj trollem, ale ten David to chyba przesadza. czy on daje jakies analizy? hmmm
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
@DavidFX widzisz tam RGR na weekly, ale co z ORGR na monthly? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dobra najpierw zrobia rgr z weekly potem zabiora sie za orgra za monthly zadowolonyhighend pisze:@DavidFX widzisz tam RGR na weekly, ale co z ORGR na monthly?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
niezly zasieg jest tej flagidobryfxplayer pisze:zapytalem zabe. bo to moj mentor jestnie jakis tam Zaorski czy Highend czy Kaczynski...
-- Dodano: 25 lis 2015, 20:07 --
https://www.mql5.com/en/charts/4272810/ ... l-services
bardzo polecam pod L. warto obserwowac. ja czekam jeszcze chwile na potwierdzenie.
przyznam sie ze odpalilem mala L
Takie sobie z jednego dnia z highenda cytaty...
.....no dobra... tylko davidFX też parę dni temu widział edka na 1.20 i wyżej, a zmienił zdanie nagle
.....co ja poradzę, że wykres w konia robi, może edek faktycznie spadnie na 0.80 i co z tego.
Karnak też w sumie zaklina wykres szukając wsparć i okazji na L.... a tu nie ma okazji na L
..... Ewentualne pretensje i pozwy proszę kierować do Leonarda F
czyli - no dobra, nie za mocny jestem, ale ten i tamten jeszcze gorszy. A jeśli już to nie do mnie pretensje
Może po prostu warto czasem przyznać, że się nie ma racji i nie walić w innych. Tu, od śmieszności i pyszności do pokory droga raczej daleka.
Akurat Leonarda F. zostawiłbym w świętym spokoju - dostatecznie już Go zszargałeś.
.....no dobra... tylko davidFX też parę dni temu widział edka na 1.20 i wyżej, a zmienił zdanie nagle
.....co ja poradzę, że wykres w konia robi, może edek faktycznie spadnie na 0.80 i co z tego.
Karnak też w sumie zaklina wykres szukając wsparć i okazji na L.... a tu nie ma okazji na L
..... Ewentualne pretensje i pozwy proszę kierować do Leonarda F
czyli - no dobra, nie za mocny jestem, ale ten i tamten jeszcze gorszy. A jeśli już to nie do mnie pretensje
Może po prostu warto czasem przyznać, że się nie ma racji i nie walić w innych. Tu, od śmieszności i pyszności do pokory droga raczej daleka.
Akurat Leonarda F. zostawiłbym w świętym spokoju - dostatecznie już Go zszargałeś.
Zmierzam do nieświadomej kompetencji.
ale o ssso chodzi człeku? łapiesz za słówka i do czego zmierzasz?Forchem pisze: Może po prostu warto czasem przyznać, że się nie ma racji i nie walić w innych. Tu, od śmieszności i pyszności do pokory droga raczej daleka.
tutaj nikt nie ma racji, a każdy kto chce udowodnić swoją rację zazwyczaj kończy z MC.
-- Dodano: 25 lis 2015, 23:23 --
myślisz, że Favio się obrazi?Forchem pisze: Akurat Leonarda F. zostawiłbym w świętym spokoju - dostatecznie już Go zszargałeś.
https://www.facebook.com/leofavioelmejor/
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dzieki, moze 1,0505-20 przed 1,09.TsunamiPL pisze:Abstrakcja.Caldeborn pisze:Co powiecie na 1.0890?