Obama juz gotowy do zarzniecia indyka ehehe

i waszych schortow na dolarze tez hehe

Ja się pytam - kiedy zrealizuje się Twoja "projekcja" ? Za tydzień , miesiąc , w II kwartale 2016? Pamiętasz w jakim dziale piszesz? Nie przemawia przezemnie żadna niechęć do Twojej osoby ale mam takie dziwne wrażenie że tak sobie rysujesz dla rysowania.highend pisze:Greetings Damian!
kto to jest żaba?dobryfxplayer pisze:zaba. eur/chf
ladna flaga z podwojnym dnem z mozliwoscia orgr.
polski milioner.Milenka pisze:kto to jest żaba?dobryfxplayer pisze:zaba. eur/chf
Aha. Rozumiem ;] A Ty jesteś jego mentorem czy on Twoim ?;>dobryfxplayer pisze:polski milioner.Milenka pisze:kto to jest żaba?dobryfxplayer pisze:zaba. eur/chf
Analiza macd bardzo dobra.Tomasz196407 pisze:EU, zminimalizowany H4, (ściśnięty)
pokazałem ewentualne rozliczenie wegług mojej wiedzy i praktyki
oczywiscie nikt sie nie musi z tym zgadzać, ale miło mi bedzie jak przeczytam konkretne uwagi w tym temacie.To nie jest rekomendacja!!
Moim zdaniem od III tego roku jesteśmy w korekcie płaskiej większej, z którego sie wykonało dopiero A podkreslone jako płaska 335,
do dołu B podkreslone jako zygzak prosta 535,
zmiennośc w korektach jest zachowana co jest dodatkowym atr że jest to OK, ponadto jest zauważona rozbieznosc macd , juz nieraz tak było że to jest dobry sygnał