-- Dodano: 24 lis 2015, 09:41 --
Następny przestanek 11500nowy joker pisze:Dax czas zacząć łapać L
Następny przestanek 11500nowy joker pisze:Dax czas zacząć łapać L
dalej sie pakujesz pod pradhighend pisze:Greetings Damian!
https://www.youtube.com/watch?v=hyntWur6K6oDavidFx pisze:dalej sie pakujesz pod pradhighend pisze:Greetings Damian!
Ten tydzień to będzie imo jedna wielka korekta na dolarze...DavidFx pisze:dalej sie pakujesz pod pradhighend pisze:Greetings Damian!
BofAML o USD i FEDMpapiez pisze:Ten tydzień to będzie imo jedna wielka korekta na dolarze...DavidFx pisze:dalej sie pakujesz pod pradhighend pisze:Greetings Damian!
Jeżeli grubi wiedzą co ma zrobić ECB i FED to w obydwóch sytuacjach sprzedaż dolara jest teraz dobra bo:
1) Jeżeli FED i ECB nic nie zrobią, to było idealne miejsce do kupienia
2) Jeżeli FED i ECB ma w planach podjąć mocne działania, to będzie trzeba przewieść całe towarzystwo wyżej w celu naubierania w elki i poszukania płynności pod eski...
Nie mogę się kolego z Tobą zgodzić, ale z całym szacunkiem niestety fala B nigdy nie może być piątką.Tomasz196407 pisze:EU, zminimalizowany H4, (ściśnięty)
pokazałem ewentualne rozliczenie wegług mojej wiedzy i praktyki
oczywiscie nikt sie nie musi z tym zgadzać, ale miło mi bedzie jak przeczytam konkretne uwagi w tym temacie.To nie jest rekomendacja!!
Moim zdaniem od III tego roku jesteśmy w korekcie płaskiej większej, z którego sie wykonało dopiero A podkreslone jako płaska 335,
do dołu B podkreslone jako zygzak prosta 535,
zmiennośc w korektach jest zachowana co jest dodatkowym atr że jest to OK, ponadto jest zauważona rozbieznosc macd , juz nieraz tak było że to jest dobry sygnał
Ok wcale nie musisz tak jak napisałem w poście,coolcov pisze:Nie mogę się kolego z Tobą zgodzić, ale z całym szacunkiem niestety fala B nigdy nie może być piątką.Tomasz196407 pisze:EU, zminimalizowany H4, (ściśnięty)
pokazałem ewentualne rozliczenie wegług mojej wiedzy i praktyki
oczywiscie nikt sie nie musi z tym zgadzać, ale miło mi bedzie jak przeczytam konkretne uwagi w tym temacie.To nie jest rekomendacja!!
Moim zdaniem od III tego roku jesteśmy w korekcie płaskiej większej, z którego sie wykonało dopiero A podkreslone jako płaska 335,
do dołu B podkreslone jako zygzak prosta 535,
zmiennośc w korektach jest zachowana co jest dodatkowym atr że jest to OK, ponadto jest zauważona rozbieznosc macd , juz nieraz tak było że to jest dobry sygnał