DayTrading: Piątek 13.11.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.11.2015
My tu pitu pitu a audi naskrobal 30 pipek i jednak przekrecil dzienna swieczke na wzrostowa albo doji ;d
-
- Fanatyk
Cugan dobry kierunek obrałeś popołudniu,cugan pisze:![]()
Tak by mogło być po ŁYK -endzie
Jak będzie zobaczymy
teraz wycofujesz?,
moim zdaniem tam na szczycie był koniec korekty płaskiej (zygzak, płaska i 5-tka)i dalej dół ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
H1 podtrzymuję moją wersjęTomasz196407 pisze:Cugan dobry kierunek obrałeś popołudniu,cugan pisze:![]()
Jak będzie zobaczymy
teraz wycofujesz?,
moim zdaniem tam na szczycie był koniec korekty płaskiej (zygzak, płaska i 5-tka)i dalej dół ...
a Ty mi dajesz wykres z TF D1 na D1 będzie zjazd ale
kiedy nie wiadomo na pewno w ciągu kilku dni

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
bardzo ciekawe są indeksy - sygnałowo na spadki. Pedro jesli DAX spadnie na 10400 to... spadnie dalej.
WIG20 - masakra
ropa - wrzucałem wykres spadku na $39 i tam odbicie. Jestesmy juz blisko tego poziomu
natural gas - odbija, swieczka dzienna prowzrostowa, tygodniowa to młotko-wisielec... ale wydaje się, że dołek za nami.
Tyle ode mnie.
Ciekawe gdzie jest Karnak i czy cos ma na indeksy.
aaa... jeszcze funt mnie intryguje. GBPPLN najmocniejszy, GBPNOK jakby sufit klepał.
EURGBP podskoczyl i spadl, ale wciaz to samo miejsce.
WIG20 - masakra

ropa - wrzucałem wykres spadku na $39 i tam odbicie. Jestesmy juz blisko tego poziomu

natural gas - odbija, swieczka dzienna prowzrostowa, tygodniowa to młotko-wisielec... ale wydaje się, że dołek za nami.
Tyle ode mnie.
Ciekawe gdzie jest Karnak i czy cos ma na indeksy.
aaa... jeszcze funt mnie intryguje. GBPPLN najmocniejszy, GBPNOK jakby sufit klepał.
EURGBP podskoczyl i spadl, ale wciaz to samo miejsce.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Tak nawiasem na dziennym jest wskazanie na poziom 1,1234 czyliTomasz196407 pisze:Cugan dobry kierunek obrałeś popołudniu,cugan pisze:![]()
Jak będzie zobaczymy
teraz wycofujesz?,
górna banda oporu na poniższym rysunku
Zapowiada się nam zatem niezła LAMPA
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Zo0stawiacie coś otwarte na weekend? Jak jest ogólna praktyka z otwieraniem na weekend?
@cugan taki UP na edku kłóci się z Twoimi prognozami 4.50 na USD/PLN czy tam wyzej
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
[quote="cugan"][quote="Tomasz196407"][quote="cugan"]
H1 podtrzymuję moją wersję
ok, np
to jest 15min stooq
z wyzszego tez dawałem tu,

H1 podtrzymuję moją wersję
ok, np
to jest 15min stooq
z wyzszego tez dawałem tu,
Pojedyncza LAMPA niczego nie zmienia a wręcz powoduje niepewnośćhighend pisze:@cugan taki UP na edku kłóci się z Twoimi prognozami 4.50 na USD/PLN czy tam wyzej
Poza tym na indeksie PLN nie jest za wesoło ma spory potencjał
do osłabienia .PIS musi intensywnie pracować aby rynek postrzegł
ze nadeszła dobra zmiana dla gospodarki i PLN.Nie mniej
trochę to potrwa
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
W związku z zamachami we Francji to EUR pójdzie w górę czy w dół ? Giełdy pewnie z -4% się otworzą ...
Co myślicie ?
Co myślicie ?
Zwyciężają tylko cierpliwi.