10400 - Monthly_Pivot - ale chyba dzisiaj nie zdążąpedro pisze:nowy joker pisze:A o indexach cisza a zarobić dają pięknie wiem gdzie idzie sp500 i dji ale gdzie zmierza dax to pojęcia nie mam

Dzięki i życzę udanego weekendu

10400 - Monthly_Pivot - ale chyba dzisiaj nie zdążąpedro pisze:nowy joker pisze:A o indexach cisza a zarobić dają pięknie wiem gdzie idzie sp500 i dji ale gdzie zmierza dax to pojęcia nie mam
To jaDamian2 pisze:Gdzie jest ten, który otwierał S na USDPLN, przynosi mi pecha
Według mnie to zanim pójdziemy ostro do góry to jeszcze musimy nieco spaść w granice 0.7.Kusus pisze:Ja tam podtrzymuje Audiego... Dzisiaj nie pokonali oporu ale sa raptem 30 pipsos pod ta strefa podazy. Tyle co nic. Dopiero zjazd ponizej 0.7070 zmieni moje myslenie ale na szczescie ausi jest mocny i stabilny wiec cierpliwie przeczekam ta patologie. W przyszlym tygodniu sie wyjasni.
Ciekawe, ciekawecugan pisze:Zarzucili LONG-i
trzeba poczekac na zamkniecie swiecy h4 (bardziej bezpiecznie) i wtedy wchodzic w longi na retescie...Zolo pisze:Według mnie to zanim pójdziemy ostro do góry to jeszcze musimy nieco spaść w granice 0.7.Kusus pisze:Ja tam podtrzymuje Audiego... Dzisiaj nie pokonali oporu ale sa raptem 30 pipsos pod ta strefa podazy. Tyle co nic. Dopiero zjazd ponizej 0.7070 zmieni moje myslenie ale na szczescie ausi jest mocny i stabilny wiec cierpliwie przeczekam ta patologie. W przyszlym tygodniu sie wyjasni.
Nie wiem czy falowo dobrze to rozliczam ale ładnie się rysuje. Pozdrawiam
-- Dodano: 13 lis 2015, 19:17 --
Za to na ujku po małym reteście górnej linii kanału myślę, że wyskoczymy w górę. Wczoraj ładnie to narysował Żaba.