DayTrading: Piątek 13.11.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 lis 2015, 00:00

Wzrost
18
62%
Bez zmian
3
10%
Spadek
8
28%

Liczba głosów: 29

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 13.11.2015

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Papa pisze:Ale ty Niemiaszek nie określasz rynku tylko udeżasz we mnie, dlaczego, czy to że jestem teraz na L na edku, a ty nie,napisałeś nic z wyjątkiem bzdór, czyni mnie winnym, jak odejmę 50 pips od 1.0769 to wychodzi 1.0719, a Atlanticos kiedyś pisał, że przynajmniej 50pips SL trzeba mieć

OKREŚL moment wejścia to nie boli, aby dojść do błędów razem, ale nie określisz, bo boisz się kompromitacji, mnie tylko interesują użytkownicy określający moment wejścia, pozdrawiam
Otóż moment wejścia to mały pikuś ważniejszy moment wyjścia. Mylę się to mały SL mam racje duży TP. Do tego odpowiednia skutecznośc i będziesz boooogaaaty :)

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Uwaga bo na edku cały ten zjazd na EU wygląda Gartleya :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

cugan pisze:Poniżej 1.070 :wink:
ciekawe jak będzie
Cup with Handle
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Świeczka na H4 raczej nie napawa zbytnim optymizmem w kontekście wzrostów na Audim.

No nic, kiszą się i kręcą w tym samym punkcie. Cały dzień z dupy bo tam gdzie rano zaczęliśmy tam skończyliśmy i mój tymczasowy powrót do handlu DT skończył się 8 godzinami patrzenia jak idiota w monitor tylko po to, żeby wyszli 20 pipsów wyżej i wrócili w to samo miejsce. Przypomniałem sobie dlaczego z tego zrezygnowałem ;]

Miłego weekendu.

Wierny sobie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wierny sobie »

atlanticos pisze:ja tam trzymam L... wytna to wytna - ryzyko jest zawsze - koszt takiej pracy i tyle... ale patrzac na kabla ktory wyszedl po danych gora z trojkata i wrocil tylko na retest to na edku bardzo prawdopodobne ze sciemniaja... w poniedzialek powinnismy zobaczyc 1.0860 IMO...dopiero zejscie ponizej wczorajszego minimum wygeneruje ruch nawet pod 1.06...

edit:
aha...jakby ktoś do tej pory nie zauważył to wg mnie Papa i MikiFX to ta sama osoba... ;)
Tez trzymam L. Jak zjada poniżej 1.06 to dopiero zaczne sie zastanawiać. Piatki jak to piątki bardzo czesto ruch jest spadkowy na dolarze. Wszyscy zbieraja kase na weekendowa impreze w pieknych posiadłosciach a wiadomo szampan drogi :D wczoraj byłem przed sesja azjatycka na duzym plusie dzisiaj na minusie. Cóż zostawiam na weekend pozycje i do zobaczenia po weekendzie :564: Udanego dla wszystkich !

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

kusus myslal sobie ze w jeden dzien zrealizuje swoj misterny plan. :)
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

andrut
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrut »

To gdzie ta ropa - TP na 35 :?:
Raczej 36
Ostatnio zmieniony 13 lis 2015, 15:48 przez andrut, łącznie zmieniany 1 raz.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Kusus pisze:Świeczka na H4 raczej nie napawa zbytnim optymizmem w kontekście wzrostów na Audim.

No nic, kiszą się i kręcą w tym samym punkcie. Cały dzień z dupy bo tam gdzie rano zaczęliśmy tam skończyliśmy i mój tymczasowy powrót do handlu DT skończył się 8 godzinami patrzenia jak idiota w monitor tylko po to, żeby wyszli 20 pipsów wyżej i wrócili w to samo miejsce. Przypomniałem sobie dlaczego z tego zrezygnowałem ;]

Miłego weekendu.
Na pocieszenie moge powiedzieć, że wielu z nas czuje się dokładnie tak samo :). Dlatego long term i DT to jakaś opcja

Awatar użytkownika
Papa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Papa »

fajnie słyszeć głosy przyznania się do błędu, ja też mówię, że mam L na 1.0769 0.2 lota na edku i się tego nie wstydzę

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Jak myślicie będzie LUKA na edku do 1,08 :think:
Po ŁYK -ENDZIE
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Zablokowany