DayTrading: Wtorek 10.11.2015
Re: DayTrading: Wtorek 10.11.2015
Żaba a jeszcze mam pytanie co do CAD/JPY bo wg mnie już wyżej nie pójdziemy, na daily jest podwójny szczyt idealnie w tym samym miejscu 93.235, co do pipsa. Myślę że od jutra pomału spadki tam będą
- dobryfxplayer
- Maniak
gdzie ten podwojny szczyt?ramib pisze:Żaba a jeszcze mam pytanie co do CAD/JPY bo wg mnie już wyżej nie pójdziemy, na daily jest podwójny szczyt idealnie w tym samym miejscu 93.235, co do pipsa. Myślę że od jutra pomału spadki tam będą
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- atlanticos
- Maniak
piszesz ze masz pytanie a pytania nie widzeramib pisze:Żaba a jeszcze mam pytanie co do CAD/JPY bo wg mnie już wyżej nie pójdziemy, na daily jest podwójny szczyt idealnie w tym samym miejscu 93.235, co do pipsa. Myślę że od jutra pomału spadki tam będą

chcesz mnie przekonac do swojej racji? Napisalem juz ze moje postrzeganie tej pary sie nie zmienilo... czekam na realizacje zasiegu wybitej na h4 -d1 flagi i tam poszukam S... :):D

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Można sie szykowac do L na WTI z poziomu 43,00-43,50.
...., aczkolwiek popełniłem w weekend takie cuś:Cblondyn pisze:Można sie szykowac do L na WTI z poziomu 43,00-43,50.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wydaje mi się, że na kangurze zjedziemy jeszcze troszeczkę gdzieś w granice lekko pod 0.70 i stamtąd ruch wzrostowy. Pozdrawiam 

Pociąg odjechał na północ przed czasemCblondyn pisze:Można sie szykowac do L na WTI z poziomu 43,00-43,50.

The only way is up
Kogo będzie stać na FOREX jak oszołomy to wprowadzą https://strefainwestorow.pl/artykuly/20 ... powinienes
-- Dodano: wt 10-11-2015, 16:45 --
EU nadal siedzi w formacji Motyla i nie widać jej zakończenia
-- Dodano: wt 10-11-2015, 16:45 --
EU nadal siedzi w formacji Motyla i nie widać jej zakończenia

Ostatnio zmieniony 10 lis 2015, 16:52 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym Cię posłuchał byłbym 70 pipsów na + , aaah.. początkujący uczy się na własnych błędachMpapiez pisze:No nic, mamy wybicie... na M30 już potwierdzone.
Zanim się ktoś ubierze teraz grubo w eski, proponuje poczekać do godzin 15:00 aż ta H4 zamknie się poniżej dolnej bandy trójkąta... bo to zawsze może być fake-out. "Banksterka" lubi kręcić H4 też przed jej zamknięciem.
Zauważcie że się zatrzymali na ostatnim low po wybiciu, co też może być również dbl bottom.
Jak ktoś jest misiowo nastawiony to wstępnie można spokojnie ładować eski z SL powyżej tej H4.
Najbliższe możliwe targety to 1.0675 a potem 1.0625...
Ja osobiście pozostaje w elkach.

GBPUSD
Testujemy przebitą flagę od dołu więc to już może coś znaczyć. Niestety trzeba dalej czekać bo nic tu klarownego póki co nie widać.
http://screenshootereu.blob.core.window ... otlsqklwne
Pozdrawiam
Powodzenia
Testujemy przebitą flagę od dołu więc to już może coś znaczyć. Niestety trzeba dalej czekać bo nic tu klarownego póki co nie widać.
http://screenshootereu.blob.core.window ... otlsqklwne
Pozdrawiam
Powodzenia