Od 5 dni probuje wyegzekwowac od Ciebie zaklad ktory sam zaproponowales ale milczysz w tej sprawie. Napisales ze bylbys w stanie sie zalozyc ze szybciej zobaczymy 1.2 na edku niz 1.0. Zeby Cie zachecic to proponuje zaklad ze szybciej zobaczymy 0.8 niz 1.2 ale stawka wzrasta do whiskey do 1000zl co ty na to?Mpapiez pisze:Przecież wczoraj nie było żadnych gwałtownych ruchów, więc jakie dożynanie, czego ? xDdobryfxplayer pisze:edek dzisiaj dozynki.
Moim zdaniem niezleżnie od NFP'ów edek i tak pójdzie do góry, bo oczekiwane są kiepskie dane.
od 3 dni właściwie kursy stoją na tym samym poziomie, więc widać ewidentnie że wszyscy czekają na NFPy i dziś będzie bardzo fajna jazda.
DayTrading: Piątek 06.11.2015
Re: DayTrading: Piątek 06.11.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Kspiter pisze:Zero postów. chyba wszyscy rozkminiaja co to jest formacja duże K...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
jeżeli ci wybiją ten High ostatni to polecą wyżej, dlatego TP, podciągnąłbym wyżej, bo skoro już L, to jakiegoś orgr'a możbaby się tam doszukiwać . . . za 30 minut będziesz wiedział,dobryfxplayer pisze:Kspiter pisze:Zero postów. chyba wszyscy rozkminiaja co to jest formacja duże K...

a tak poza tym, to wydaje się, że do końca roku USD king, giełdy new high (SP500, DJI) (może poza DAX, bo chyba im ciężko będzie 2 k punktów zrobić przed sylwestrem, ale nie ma rzeczy niemozliwych : ) ) a potem realizacja zysków : )
bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- dobryfxplayer
- Maniak
pedro ale ja uwazam ze dzisiaj beda dozynki czyli edek S. nie patrz tamtych pozycji bo to bylo testowanie pewnego systemu.
Nfp 250k.
Edek 150 pipsow nizej.
Nie gram pod to bo mam dlugoterminowe pozycje ale gdybym mial strzelac to tak jak wyzej ;d
Edek 150 pipsow nizej.
Nie gram pod to bo mam dlugoterminowe pozycje ale gdybym mial strzelac to tak jak wyzej ;d
Ostatnio zmieniony 06 lis 2015, 14:11 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
No Londyn już wie ?!?!?!dobryfxplayer pisze:pedro ale ja uwazam ze dzisiaj beda dozynki czyli edek S. nie patrz tamtych pozycji bo to bylo testowanie pewnego systemu.
-- Dodano: 06 lis 2015, 15:12 --
Kusus pisze:Nfp 250k.
Edek 150 pipsow nizej.
No, wreszcie konkretne informacje, Kusus dzięki
aha,dobryfxplayer pisze:pedro ale ja uwazam ze dzisiaj beda dozynki czyli edek S. nie patrz tamtych pozycji bo to bylo testowanie pewnego systemu.

a nfp dziś <200 k uważam, i nie będzie dzisiaj dożynek imo, ale też bez szału jeżeli chodzi o osłabienie usd vs eur, jakieś 1.092-1.096 i boczniak : )
dobrych trejdów!
Jutro też jest dzień.
- dobryfxplayer
- Maniak
ale jaja!!!!!!!!! juz znaja dane!!!! łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No i po co tak wciagacie biednych inewestorow w te super trendy czy dożynki, będzie wahadło i wszystkich biedaków powycina
Obojetne co bedzie. Obojetny jest kierunek i obojetny jest zasieg. To jest najmniej istotne w tym wszystkim poniewaz tym co maja pozycje w dlugim terminie powinno to zwisac tak jak mi a ci co graja DT powinni sobie w ogole odpuscic taki dzien jak dzis.andrut pisze:No i po co tak wciagacie biednych inewestorow w te super trendy czy dożynki, będzie wahadło i wszystkich biedaków powycina