DayTrading: Czwartek 05.11.2015
Re: DayTrading: Czwartek 05.11.2015
NZDJPY M5 wszystkie znaki na niebie wskazują ze tworzy sie RGR na M5 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Uczestnik
Witam Wszystkich , wreszcie zdecydowałem sie zarejestrowac. end OT
Dzisiaj to juz chyba nie za wiele moze sie wydarzyc. Zanim bedzie otwarty temat ad. jutra - macie jakies predykcje co do kursu jutro edka vs callendar ekonomiczny?
Dzisiaj to juz chyba nie za wiele moze sie wydarzyc. Zanim bedzie otwarty temat ad. jutra - macie jakies predykcje co do kursu jutro edka vs callendar ekonomiczny?
siema,przemqus pisze:GBPUSD
hehe dawno nie widziałem analizy na m1

-
- Fanatyk
Duzo dziś o gbp wiec i ja
uaktualnienie z 26.10.15, układ korekcyjny: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p789868
i gbpjpy

uaktualnienie z 26.10.15, układ korekcyjny: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p789868
i gbpjpy
Ja tu liczę na konkretne UP coś a'la bitcoin ostatnio....Mariusz k pisze: Niestety, jeszcze wczoraj miałem 2 eLki, ale zamknąłem z niewielkim zyskiem jak się zaczęło cofać. Dzisiaj nie miałem odwagi żeby otworzyć znowu
liczę na to od dawna, a gas mnie zrobił w konia, ale teraz już wiem że dołek za nami i teraz tylko UP lub konsola w najgorszym razie.... Miałem plan nazbierać dużo eLek, ale mój brok mnie z niego wyleczył. Swap spory i rolowania niezbyt korzystne. Niestety to nie mForex, oni nie mają Natural Gazu.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Też miałem ambitne plany wobec gazu, ale się 2 razy przejechałem, szkoda. Teraz poluję na kawę, soję, miedź, może ropę. I liczę na indeksy amerykańskie, że spuszczą trochę powietrza w najbliższym czasie, dzisiaj był taki przedsmak, mam nadzieję.highend pisze:
Ja tu liczę na konkretne UP coś a'la bitcoin ostatnio....
liczę na to od dawna, a gas mnie zrobił w konia, ale teraz już wiem że dołek za nami i teraz tylko UP lub konsola w najgorszym razie.... Miałem plan nazbierać dużo eLek, ale mój brok mnie z niego wyleczył. Swap spory i rolowania niezbyt korzystne. Niestety to nie mForex, oni nie mają Natural Gazu.
Myślę że już troche w tym siedzisz więc na pewno się ze mną zgodzisz że nawet na tym interwale zdarza się respektowanie AT.pr7emo pisze:siema,przemqus pisze:GBPUSD
hehe dawno nie widziałem analizy na m1

Ostatnie świeczki z 3 i 4 listopada na aud/usd nie zachęcają do zakupów, prędzej widzę S z ierwszum przystankiem 0.698 potem 0.682
Polecam obserwować złoto -formacja flagi ,ale w te klocki to Żaba jest specjalistą 

tak jest. BUY LIMIt NA 1050 CZEKAMERLIN pisze:Polecam obserwować złoto -formacja flagi ,ale w te klocki to Żaba jest specjalistą

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami