Nie oczekuj zbyt wiele bo dziale DT.Zolo pisze:Panowie! Dziś Dzień Zaduszny, a Wy obrzucacie się błotem... A feeee
Dzieci w piaskownicy przybywa ostatnio, to i piasek po oczach leci

Nie oczekuj zbyt wiele bo dziale DT.Zolo pisze:Panowie! Dziś Dzień Zaduszny, a Wy obrzucacie się błotem... A feeee
M papież znawca forexuMpapiez pisze:Ja po prostu nie potrafię twoich bzdur czytaćmikiFX pisze:Nie daj się Young, wszystko jest w twojej głowie
E/U spadek Tak, ale najpierw korekta do góry
1.1094
Dołoż L z TP 1.109X, nie ma co się bać
wiem że się boisz, ale to jest właśnie aby ten lęk zwalczać, L krótkoterminowe 1.109X, ostatnio jesteś idealnym antywskaźnikiem... a pomyśleć że szczyciłeś się podejściem technicznym - natomiast wszystko wskazuje jak byś strzelał kierunek.
Korekta do góry ? Ciekawe stwierdzenie, zwłaszcza że edek cały czas powoli od czwartku rośnie, do góry co najwyżej może być kontynuacja, a korekta w dół.
"Technicznie" to edek wybił lokalną LT wzrostową i jak ktoś jest miśkowo nastawiony, to można spokojnie "S" pakować ze stop lossem powyżej dzisiejszego high, a jeszcze bezpieczniej powyżej piątkowego high.
Chociaż tyle że zgoda co do kierunku, ale dalej nie rozumiem tekstu " korekta do góry"![]()
Ps. Lutek, ty żeś jest nawet lepszy od niego, więc mu nie przyganiaj
M papiez dzieciak a to dobre kabel zaraz elka na całegoMpapiez pisze:Nie oczekuj zbyt wiele bo dziale DT.Zolo pisze:Panowie! Dziś Dzień Zaduszny, a Wy obrzucacie się błotem... A feeee
Dzieci w piaskownicy przybywa ostatnio, to i piasek po oczach leci.
Mpapiez pisze:Przyjacielu, patrząc na ten twój powyższy post i kilka postów późniejszych mam dla Ciebie bardzo złą wiadomość.Yong trader pisze:Dali następnego dobrze ubranego naciągacza w tym filmiku RafaŁ ZAORSKI do przyciągania innych frajerów do obrobienia z kasy każdego !!!!.Może Ktoś zarobił trochę ale prawda jest inna najpierw zarobisz a później stracisz 2 razy więcej niż włożyłeś !!!! .Oni chcą wzbudzić w Nas największe fałszywe uczucie że można zarobić miliony i być jak jhames bond ale Tak nie jest .Wspaniali Rodacy nie dajcie się manipulować .Jest rok 2015 i W mediach reklamach czy na różnych portalach społecznościowych dochodzi do coraz większej manipulacji na ludzich by na nich właśnie zarobić !!!!Nie dajcie się manipulować !!!!
Zdaje się że stres spowodowany porażkami na giełdzie wepchnał Cię w bardzo poważną chorobę.
Radzę poczytać:
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/u ... 37423.html
Te bzdury które wypisałeś, idalenia wpisują się w paranoję i urojenia. Swoje własne błędne decyzje tłumaczysz spiskami. Fajnego młodego gościa, który na chłopski rozum za darmo tłumaczy o co chodzi na giełdzie, nazywasz spiskowcem... - Weź sobie wypij piwo na uspokojnie i przeczytaj ten stek bzdur który napisałeś jeszcze raz.
Ps. Żeby nie było offtopu, EUR wygląda spadkowo, pomimo tej luki otwarcia.
A ja jedyne co czuje to zażenowanie...atlanticos pisze:nie ma to jak zacząć poniedziałek od dobrego nastroju i rozrywki...kabaret Neonówka mnie chyba tak nie bawi jak czytanie niektórych wpisów na tym forum.... beka na całego