DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 lis 2015, 00:00

Wzrost
11
39%
Bez zmian
9
32%
Spadek
8
29%

Liczba głosów: 28

niceone
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015

Nieprzeczytany post autor: niceone »

Jak ktos lubi male SLe to kabel powoli sie klaruje na eske

Pzdr

ramib
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramib »

niceone pisze:Jak ktos lubi male SLe to kabel powoli sie klaruje na eske

Pzdr
na domkniecie luki?
daxi dzisiaj poleciał...

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Yong trader pisze:Dali następnego dobrze ubranego naciągacza w tym filmiku RafaŁ ZAORSKI do przyciągania innych frajerów do obrobienia z kasy każdego !!!!.Może Ktoś zarobił trochę ale prawda jest inna najpierw zarobisz a później stracisz 2 razy więcej niż włożyłeś !!!! .Oni chcą wzbudzić w Nas największe fałszywe uczucie że można zarobić miliony i być jak jhames bond ale Tak nie jest .Wspaniali Rodacy nie dajcie się manipulować .Jest rok 2015 i W mediach reklamach czy na różnych portalach społecznościowych dochodzi do coraz większej manipulacji na ludzich by na nich właśnie zarobić !!!!Nie dajcie się manipulować !!!!
Proponuje zacząć się leczyć zamiast oczerniać człowieka którego nawet pewnie nie znasz , skup się na sobie a nie na innych ludziach

niceone
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: niceone »

ramib pisze:
niceone pisze:Jak ktos lubi male SLe to kabel powoli sie klaruje na eske

Pzdr
na domkniecie luki?
daxi dzisiaj poleciał...
U mnie na kablu nie ma luki, na edku gralem wczoraj i dzisiaj na zamkniecie luki i fajnie to wyszlo.

Pzdr

Cichy44
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cichy44 »

Ja dodam, a właściwie przytoczę wypowiedź @highend'a, która mi się spodobała:
"To jest (forex, rynki finansowe) gra przeciwko naszym myślom".
Ja to się zrozumie, to uleganie "manipulacji" zmaleje.

Awatar użytkownika
ginette
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ginette »

Cichy44 pisze:Ja dodam, a właściwie przytoczę wypowiedź @highend'a, która mi się spodobała:
Zgadzam się z tym całkowicie.
99 procent sukcesu to psycha..
Ludzi gubi zachłanność..
Tacy już jesteśmy.

-- Dodano: 02 lis 2015, 10:57 --

Panowie co z edkiem?
Jedziemy na 1.09 ?
W chmurach siła :wink:

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

EU-kusi S w kierunku formacji Nietoperza -żadnych gwarancji nie daje że to się uda :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Yong trader pisze:Dali następnego dobrze ubranego naciągacza w tym filmiku RafaŁ ZAORSKI do przyciągania innych frajerów do obrobienia z kasy każdego !!!!.Może Ktoś zarobił trochę ale prawda jest inna najpierw zarobisz a później stracisz 2 razy więcej niż włożyłeś !!!! .Oni chcą wzbudzić w Nas największe fałszywe uczucie że można zarobić miliony i być jak jhames bond ale Tak nie jest .Wspaniali Rodacy nie dajcie się manipulować .Jest rok 2015 i W mediach reklamach czy na różnych portalach społecznościowych dochodzi do coraz większej manipulacji na ludzich by na nich właśnie zarobić !!!!Nie dajcie się manipulować !!!!
na jakiej podstawie tak mowisz? przeciez rafal nieraz udowadnial ze potrafi zarabiac na tym rynku. raz 500tys raz 1mln....

-- Dodano: 02 lis 2015, 11:11 --
Cichy44 pisze:Ja dodam, a właściwie przytoczę wypowiedź @highend'a, która mi się spodobała:
bardzo trafna wypowiedz. highend :564:
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Yong trader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yong trader »

Proponuje zacząć się leczyć zamiast oczerniać człowieka którego nawet pewnie nie znasz , skup się na sobie a nie na innych ludziach[/quote]

Leczyć się nie potrzebuję tylko wyrażam swoje zdanie Mistrzu HAzadru chyba że Sam pracujesz dla jednego z Brokerów i Naciągasz Luidzi na Tym forum !!!! .Tak Samo jak media robią ludzi w kulki z tym co się dzieję dookoła tak samo ten mechanizm manipulacji jest wykorzystywany do robienia pieniędzy na ludziach poprzez reklamy i inne środki ....My ludzie nie zdajemy sobie sprawy z tego .Nie jesteśmy świadomi nawet tego że wszystkie informacjie jakie pozostawiamy w mediach i na wszystkich portalach społecznościowych będą wykorzystane w najbliższych latach do tego by nami kierować zaczynająć od wszczepienia nam pod skórę chipu RFID ...

https://www.youtube.com/watch?v=3LgHbqPIu9M

polecam poczytać

https://pl.wikipedia.org/wiki/Biochip

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Yong trader pisze:Proponuje zacząć się leczyć zamiast oczerniać człowieka którego nawet pewnie nie znasz , skup się na sobie a nie na innych ludziach

Leczyć się nie potrzebuję tylko wyrażam swoje zdanie Mistrzu HAzadru chyba że Sam pracujesz dla jednego z Brokerów i Naciągasz Luidzi na Tym forum !!!! .Tak Samo jak media robią ludzi w kulki z tym co się dzieję dookoła tak samo ten mechanizm manipulacji jest wykorzystywany do robienia pieniędzy na ludziach poprzez reklamy i inne środki ....My ludzie nie zdajemy sobie sprawy z tego .Nie jesteśmy świadomi nawet tego że wszystkie informacjie jakie pozostawiamy w mediach i na wszystkich portalach społecznościowych będą wykorzystane w najbliższych latach do tego by nami kierować zaczynająć od wszczepienia nam pod skórę chipu RFID ...

https://www.youtube.com/watch?v=3LgHbqPIu9M
Ułatwie koledze. Kolega widze bystrzak. My wszyscy tutaj jesteśmy naciągaczami i uczestniczymy w jednym ogólnoglobalnym spisku. Tylko mam wielka prośbe. NIKOMU O TYM NIE MÓW!!!
polecam poczytać

https://pl.wikipedia.org/wiki/Biochip[/quote]

Zablokowany