DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015
Jak ktos lubi male SLe to kabel powoli sie klaruje na eske
Pzdr
Pzdr
na domkniecie luki?niceone pisze:Jak ktos lubi male SLe to kabel powoli sie klaruje na eske
Pzdr
daxi dzisiaj poleciał...
Proponuje zacząć się leczyć zamiast oczerniać człowieka którego nawet pewnie nie znasz , skup się na sobie a nie na innych ludziachYong trader pisze:Dali następnego dobrze ubranego naciągacza w tym filmiku RafaŁ ZAORSKI do przyciągania innych frajerów do obrobienia z kasy każdego !!!!.Może Ktoś zarobił trochę ale prawda jest inna najpierw zarobisz a później stracisz 2 razy więcej niż włożyłeś !!!! .Oni chcą wzbudzić w Nas największe fałszywe uczucie że można zarobić miliony i być jak jhames bond ale Tak nie jest .Wspaniali Rodacy nie dajcie się manipulować .Jest rok 2015 i W mediach reklamach czy na różnych portalach społecznościowych dochodzi do coraz większej manipulacji na ludzich by na nich właśnie zarobić !!!!Nie dajcie się manipulować !!!!
U mnie na kablu nie ma luki, na edku gralem wczoraj i dzisiaj na zamkniecie luki i fajnie to wyszlo.ramib pisze:na domkniecie luki?niceone pisze:Jak ktos lubi male SLe to kabel powoli sie klaruje na eske
Pzdr
daxi dzisiaj poleciał...
Pzdr
Ja dodam, a właściwie przytoczę wypowiedź @highend'a, która mi się spodobała:
"To jest (forex, rynki finansowe) gra przeciwko naszym myślom".
Ja to się zrozumie, to uleganie "manipulacji" zmaleje.
Zgadzam się z tym całkowicie.Cichy44 pisze:Ja dodam, a właściwie przytoczę wypowiedź @highend'a, która mi się spodobała:
99 procent sukcesu to psycha..
Ludzi gubi zachłanność..
Tacy już jesteśmy.
-- Dodano: 02 lis 2015, 10:57 --
Panowie co z edkiem?
Jedziemy na 1.09 ?
W chmurach siła 

EU-kusi S w kierunku formacji Nietoperza -żadnych gwarancji nie daje że to się uda 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
na jakiej podstawie tak mowisz? przeciez rafal nieraz udowadnial ze potrafi zarabiac na tym rynku. raz 500tys raz 1mln....Yong trader pisze:Dali następnego dobrze ubranego naciągacza w tym filmiku RafaŁ ZAORSKI do przyciągania innych frajerów do obrobienia z kasy każdego !!!!.Może Ktoś zarobił trochę ale prawda jest inna najpierw zarobisz a później stracisz 2 razy więcej niż włożyłeś !!!! .Oni chcą wzbudzić w Nas największe fałszywe uczucie że można zarobić miliony i być jak jhames bond ale Tak nie jest .Wspaniali Rodacy nie dajcie się manipulować .Jest rok 2015 i W mediach reklamach czy na różnych portalach społecznościowych dochodzi do coraz większej manipulacji na ludzich by na nich właśnie zarobić !!!!Nie dajcie się manipulować !!!!
-- Dodano: 02 lis 2015, 11:11 --
bardzo trafna wypowiedz. highendCichy44 pisze:Ja dodam, a właściwie przytoczę wypowiedź @highend'a, która mi się spodobała:

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Stały bywalec
Proponuje zacząć się leczyć zamiast oczerniać człowieka którego nawet pewnie nie znasz , skup się na sobie a nie na innych ludziach[/quote]
Leczyć się nie potrzebuję tylko wyrażam swoje zdanie Mistrzu HAzadru chyba że Sam pracujesz dla jednego z Brokerów i Naciągasz Luidzi na Tym forum !!!! .Tak Samo jak media robią ludzi w kulki z tym co się dzieję dookoła tak samo ten mechanizm manipulacji jest wykorzystywany do robienia pieniędzy na ludziach poprzez reklamy i inne środki ....My ludzie nie zdajemy sobie sprawy z tego .Nie jesteśmy świadomi nawet tego że wszystkie informacjie jakie pozostawiamy w mediach i na wszystkich portalach społecznościowych będą wykorzystane w najbliższych latach do tego by nami kierować zaczynająć od wszczepienia nam pod skórę chipu RFID ...
https://www.youtube.com/watch?v=3LgHbqPIu9M
polecam poczytać
https://pl.wikipedia.org/wiki/Biochip
Leczyć się nie potrzebuję tylko wyrażam swoje zdanie Mistrzu HAzadru chyba że Sam pracujesz dla jednego z Brokerów i Naciągasz Luidzi na Tym forum !!!! .Tak Samo jak media robią ludzi w kulki z tym co się dzieję dookoła tak samo ten mechanizm manipulacji jest wykorzystywany do robienia pieniędzy na ludziach poprzez reklamy i inne środki ....My ludzie nie zdajemy sobie sprawy z tego .Nie jesteśmy świadomi nawet tego że wszystkie informacjie jakie pozostawiamy w mediach i na wszystkich portalach społecznościowych będą wykorzystane w najbliższych latach do tego by nami kierować zaczynająć od wszczepienia nam pod skórę chipu RFID ...
polecam poczytać
https://pl.wikipedia.org/wiki/Biochip
Yong trader pisze:Proponuje zacząć się leczyć zamiast oczerniać człowieka którego nawet pewnie nie znasz , skup się na sobie a nie na innych ludziach
Ułatwie koledze. Kolega widze bystrzak. My wszyscy tutaj jesteśmy naciągaczami i uczestniczymy w jednym ogólnoglobalnym spisku. Tylko mam wielka prośbe. NIKOMU O TYM NIE MÓW!!!
polecam poczytać
https://pl.wikipedia.org/wiki/Biochip[/quote]