Miki trzymajmy sie razem w kupie siłamikiFX pisze:Lutek następny do utarcia nosa Papież i jego poziom 1.1425, nie trać energii, łatwo nie będzie, trzymanie pozycji jest bardzo trudne, a jak wyleziesz za wcześnie, trzymaj, bo nic się złego nie dzieje, amerykańce będą się musieli dołączyć, nie mają wyjścia
DayTrading: Wtorek 20.10.2015
Re: DayTrading: Wtorek 20.10.2015
-
Mpapiez
Ale mam z was obydwóch bekemikiFX pisze:Lutek następny do utarcia nosa Papież i jego poziom 1.1425, nie trać energii, łatwo nie będzie, trzymanie pozycji jest bardzo trudne, a jak wyleziesz za wcześnie, trzymaj, bo nic się złego nie dzieje, amerykańce będą się musieli dołączyć, nie mają wyjścia
Jakim cudem wyżeście się razem dobrali, jak jeden wszędzie widzi spiski, banksterkę, hazard i przypadki losowe, natomiast drugi uważa się za specjalistę od analizy technicznej, a nie widzi najprostszych lini trendów ?
Swoją drogą miki, wracasz do prowadzenia journala ?
Tak co do edka, jak aktualnej H4 przed godziną 15:00 nie zwalą wam poniżej S/R to 1.1425 macie pewne jak w banku, w sumie nawet gołym okiem patrząc, to wygląda tak jak by cena miała zrobić kolejny re-test rejonu 1.1475
Ale zostańmy przy tym 1.1425.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a jaka ja mam z Ciebie beke rośnie to i bedzie rosło trzymaj pozycje i nic sie nie bójMpapiez pisze:Ale mam z was obydwóch bekemikiFX pisze:Lutek następny do utarcia nosa Papież i jego poziom 1.1425, nie trać energii, łatwo nie będzie, trzymanie pozycji jest bardzo trudne, a jak wyleziesz za wcześnie, trzymaj, bo nic się złego nie dzieje, amerykańce będą się musieli dołączyć, nie mają wyjścia...
Jakim cudem wyżeście się razem dobrali, jak jeden wszędzie widzi spiski, banksterkę, hazard i przypadki losowe, natomiast drugi uważa się za specjalistę od analizy technicznej, a nie widzi najprostszych lini trendów ?![]()
Swoją drogą miki, wracasz do prowadzenia journala ?![]()
Tak co do edka, jak aktualnej H4 przed godziną 15:00 nie zwalą wam poniżej S/R to 1.1425 macie pewne jak w banku, w sumie nawet gołym okiem patrząc, to wygląda tak jak by cena miała zrobić kolejny re-test rejonu 1.1475
Po co tracić czas na oszołomów jak można ich zablokować. Co do 1.1475 , jak dla mnie najbardziej możliwy scenariusz, ja mam trochę niżej TP, ponieważ lubią często odbijać 10-20 pipsów przed poprzednim szczytem.Mpapiez pisze:Ale mam z was obydwóch bekemikiFX pisze:Lutek następny do utarcia nosa Papież i jego poziom 1.1425, nie trać energii, łatwo nie będzie, trzymanie pozycji jest bardzo trudne, a jak wyleziesz za wcześnie, trzymaj, bo nic się złego nie dzieje, amerykańce będą się musieli dołączyć, nie mają wyjścia...
Jakim cudem wyżeście się razem dobrali, jak jeden wszędzie widzi spiski, banksterkę, hazard i przypadki losowe, natomiast drugi uważa się za specjalistę od analizy technicznej, a nie widzi najprostszych lini trendów ?![]()
pzdr
-- Dodano: 20 paź 2015, 12:04 --niceone pisze:Po co tracić czas na oszołomów jak można ich zablokować. Co do 1.1475 , jak dla mnie najbardziej możliwy scenariusz, ja mam trochę niżej TP, ponieważ lubią często odbijać 10-20 pipsów przed poprzednim szczytem.Mpapiez pisze:Ale mam z was obydwóch bekemikiFX pisze:Lutek następny do utarcia nosa Papież i jego poziom 1.1425, nie trać energii, łatwo nie będzie, trzymanie pozycji jest bardzo trudne, a jak wyleziesz za wcześnie, trzymaj, bo nic się złego nie dzieje, amerykańce będą się musieli dołączyć, nie mają wyjścia...
to były zarty oszołomie![]()
![]()
![]()
![]()
pzdr
Przynajmniej cos sie dzieje na forum się za robotę weźcie
- atlanticos
- Maniak

nie tylko TyMpapiez pisze:
Ale mam z was obydwóch beke...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Żaba śmiech to podstawaatlanticos pisze:nie tylko TyMpapiez pisze:
połączyła ich 3 tygodnie temu wspólna wizja 1.10 na edku - nie pamiętasz?... i tak jadą od tamtej pory...analiz nie za wiele, ale śmieszniej jest przynajmniej
![]()
A przewidujesz sl ?Sildra pisze:DAX S od 10.109. TP wymyśliłem sobie na 10.018
Generalnie jest luka na 9940, która nie została jeszcze pokryta, a luki lubią się domykać.
The only way is up
Highend przyjacielu jak widzisz edka Ty tu jestes najlepszy masz pomysł?
to się zaraz pośmiejemy, do zobaczenia na 1.14 IMOatlanticos pisze:nie tylko TyMpapiez pisze:
połączyła ich 3 tygodnie temu wspólna wizja 1.10 na edku - nie pamiętasz?... i tak jadą od tamtej pory...analiz nie za wiele, ale śmieszniej jest przynajmniej
![]()
a może jakiegoś RGRA widzisz IMO?
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 13:23 przez mikiFX, łącznie zmieniany 3 razy.
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.