DayTrading: Wtorek 20.10.2015
Re: DayTrading: Wtorek 20.10.2015
Mozna szukać eski na Edku
Be juz jest zobaczymy co wyjdzie
Be juz jest zobaczymy co wyjdzie
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 10:55 przez ramib, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie gram na edku ostatnio, ale nie wiem czy zauwazyłeś, EUR się bardzo mocno umocniło na wszystkich crossach.ramib pisze:Mozna szukać eski na Edku
Widzę że chcesz się z kuniem kopać i sprzedawać na wsparciu.
Masz tutaj analizę aktualnej sytuacji. Zajęło mi to 60 sekund...
Jak na dłoni widać, że edek idzie do góry. Dopiero powrót poniżej tego pomarańczowego S/R da ci na ten moment sygnał i bezpieczne miejsce do eskowania.
Na ten moment edek ma wolną drogę co najmniej do 1.1425, chociaż ja myślę że EUR idzie na nowe szczyty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
witam, ale mieszacie na tym edku
po wczorajszej i jeszcze przedwczorajszej analizowaniu usdpln z Cuganem i innymi tu, (w koncu wybory za pasem),
bardziej krótko terminowo usdpln,
zakładam wzrosty jedynie co!! wybicie na stałe poziomów na 3,70 w dół zmieniłoby scenariusz na spadkowy
dawałem analize w sobote czy niedziele tez tam zaznaczyłem poziomy: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p788707
ja kanał poprowadziłem w ten sposób na edku, bardziej pod wzgledem rozliczenia falowego,
jak widać dolna linia nie była testowana wogóle-o ile bedzie testowana a nawet wybita w dół,
ale to moje takie gdybanie
a tak jeszcze co do gbpusd, mówiliscie o spadkach? wczoraj

po wczorajszej i jeszcze przedwczorajszej analizowaniu usdpln z Cuganem i innymi tu, (w koncu wybory za pasem),
bardziej krótko terminowo usdpln,
zakładam wzrosty jedynie co!! wybicie na stałe poziomów na 3,70 w dół zmieniłoby scenariusz na spadkowy
dawałem analize w sobote czy niedziele tez tam zaznaczyłem poziomy: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p788707
ja kanał poprowadziłem w ten sposób na edku, bardziej pod wzgledem rozliczenia falowego,
jak widać dolna linia nie była testowana wogóle-o ile bedzie testowana a nawet wybita w dół,
ale to moje takie gdybanie
a tak jeszcze co do gbpusd, mówiliscie o spadkach? wczoraj
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 11:19 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam ale się bawią grubasy chodza po stopy zabawa w kotka i myszkę na tym rynku trzeba byc szybki jak kowboj w saloonie
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:15 --
ale myslę ze indeksy teraz tak poważnie zanurkują bo nie ma chetnych do kupowania jakieś bardzo niskie poziomy beda zacheta do kupna:))
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:16 --
a i żeby ropa spadła tak na 20 dolców
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:15 --
ale myslę ze indeksy teraz tak poważnie zanurkują bo nie ma chetnych do kupowania jakieś bardzo niskie poziomy beda zacheta do kupna:))
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:16 --
a i żeby ropa spadła tak na 20 dolców

Jak przebije 1.139 to pójdzie w gore, o nowych maksimach zapomnij, mariano italiano wybije Ci to z głowy, raczej dłuższa konsola.1.15 to Max ale najpierw 1.126-8
Usdpln po weekendzie luka up bo wygra PiS bez większości i koalicjantem kukiz czyli rozpierducha pozdro
Usdpln po weekendzie luka up bo wygra PiS bez większości i koalicjantem kukiz czyli rozpierducha pozdro

najlepiej jakby nie było stop losów i take profitów to by byl inny rynek a tak to gra w pokera z otwartymi kartami parodia
))
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:20 --

-- Dodano: 20 paź 2015, 10:27 --
ale grubasy maja ubaw na tym forexie:)))
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:31 --
zaraz bedzie panika esek na edku beda zamykać lawinowo a edek bedzie rósł

-- Dodano: 20 paź 2015, 10:20 --
a co do tego maja wybory kto na ta patrzy moze tam jakis wyskok ale złotówa to tańczy jak mu edek zagraramib pisze:Jak przebije 1.139 to pójdzie w gore, o nowych maksimach zapomnij, mariano italiano wybije Ci to z głowy, raczej dłuższa konsola.1.15 to Max ale najpierw 1.126-8

-- Dodano: 20 paź 2015, 10:27 --
ale grubasy maja ubaw na tym forexie:)))
-- Dodano: 20 paź 2015, 10:31 --
zaraz bedzie panika esek na edku beda zamykać lawinowo a edek bedzie rósł
forex taki trudny
pzdr
pzdr
Do 22 będzie chaos ,potem się określą jaki kierunek na EU 

Nie wiem czy już czas, czy pora, aby zacząć głośno i zdecydowanie mówić o 1.17 na edku...Pozdrawiam
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
tak już pora własnie sie spełnia 1.25 do końca rokumikiFX pisze:Nie wiem czy już czas, czy pora, aby zacząć głośno i zdecydowanie mówić o 1.17 na edku...Pozdrawiam

-- Dodano: 20 paź 2015, 10:38 --
ale ratuja te indeksy