W mBanku konta nie mam ale generalnie jeśli broker pobiera prowizje to tylko raz. Przy otwarciu pozycji.nevermind183 pisze:Mam pytanie do klientów mBanku, a mianowicie: Czy prowizja np: 1 lot (-38zł) jest pobierana tylko i wyłącznie gdy otwieram pozycje, czy również jak zamykam(dwukrotnie)?![]()
Z góry dziękuję za odpowiedź.
edek z krainy kredek ładnie poszybował...Miota nim jak szatan..
DayTrading: Środa 14.10.2015
Re: DayTrading: Środa 14.10.2015
- nevermind183
- Bywalec
Cblondyn
Dzięki za odpowiedź...
Dzięki za odpowiedź...
"W konfrontacji strumienia ze skałą, strumień zawsze wygrywa-nie przez swoją siłę, ale przez WYTRWAŁOŚĆ"
-Budda
-Budda
tylko jak otwierasz.nevermind183 pisze:Mam pytanie do klientów mBanku, a mianowicie: Czy prowizja np: 1 lot (-38zł) jest pobierana tylko i wyłącznie gdy otwieram pozycje, czy również jak zamykam(dwukrotnie)?:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
W odpowiedzi na PW informuję, że nie dyskutuję z nikim na PW.
nawet z ułomnym osobnikiem podpisującym się jako
Archanioł.
Postępuję tak dlatego, że takie nędzne kreatury już wcześniej,
nauczyły mnie, że nie warto tego robić.
Wszelkie uwagi proszę przekazywać na forum ogólnie dostępnym.
Inna forma będzie uważana za złamanie ob., regulaminu forum.
Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin
Udzielone ostrzeżenia
PWśr 14-10-2015, 11:44
Od: Administrator
Do: Kazik
To jest ostrzeżenie udzielone przez moderatora lub administratora forum:
To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem w dt: nie na temat, zaśmiecanie.
nawet z ułomnym osobnikiem podpisującym się jako
Archanioł.
Postępuję tak dlatego, że takie nędzne kreatury już wcześniej,
nauczyły mnie, że nie warto tego robić.
Wszelkie uwagi proszę przekazywać na forum ogólnie dostępnym.
Inna forma będzie uważana za złamanie ob., regulaminu forum.
Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin
Udzielone ostrzeżenia
PWśr 14-10-2015, 11:44
Od: Administrator
Do: Kazik
To jest ostrzeżenie udzielone przez moderatora lub administratora forum:
To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem w dt: nie na temat, zaśmiecanie.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2015, 15:14 przez Kazik, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że ten poziom nie jest aż tak istotny, 24,25.08.2015 przeszli przez niego jak nóż wjeżdża w masłoCblondyn pisze:Co do S na edku to może być dobre miejsce. Cena dotarła do ważnego oporu z D1. Dziwne, że nikt o tym nie wspominaramib pisze:S na edku będzie, przydałby się merlin ze zwierzakami, jestem ciekaw jaki zasięg u niego tego zwierzahighend pisze:@karnak mam nadzieję, że zagrałeś L na edku
ja zarobiony mogę kończyć weekend
to samo na złocie, oczywiście L podebrane.
wszystkim grającym S na edku życzę dużo szczęścia i powodzenia
http://imagizer.imageshack.com/img907/3117/y9ChHR.png

- nevermind183
- Bywalec
Przepraszam, że zadaje tak trywialne pytania, ale czy polecilibyście jakość dobrą książkę do AT ?
Co preferujecie do AT ?
Co preferujecie do AT ?

"W konfrontacji strumienia ze skałą, strumień zawsze wygrywa-nie przez swoją siłę, ale przez WYTRWAŁOŚĆ"
-Budda
-Budda
to możliwe że zwierzak Cię ugryzie -kabel jedzie na zwierzaku ,i edek tak samo-tak ja to widzę-decyzje każdy podejmuje samhighend pisze:LOL juz dzisiaj było:
1.13 dobre miejsce na S
1.14 dobre miejsce na S
1.145 dobre miejsce na S
itd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2015, 15:18 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten "nóż w jeża" zakończył sie pułapką byków i ja traktuje to jako fake. A co będzie to pokaże rynek.
-- Dodano: śr 14-10-2015, 14:21 --
Wpisz w google to pewnie coś znajdziesz. Jeśli chodzi o klasyke AT to Murphy "Analiza techniczna rynków finansowych" uznawana jako biblia AT. Albo Elder "Zawod inwestor gieldowy"nevermind183 pisze:Przepraszam, że zadaje tak trywialne pytania, ale czy polecilibyście jakość dobrą książkę do AT ?
Co preferujecie do AT ?
ale co mnie ugryzie ?MERLIN pisze: to możliwe że zwierzak Cię ugryzie -kabel jedzie na zwierzaku ,i edek tak samo-tak ja to widzę-decyzje każdy podejmuje sam

ja już poza rynkiem.
uważam, że euro UP, funt w dół, a co do kabla to zależy chyba juz bardziej od USD.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Cblondyn pisze:Ten "nóż w jeża" zakończył sie pułapką byków i ja traktuje to jako fake. A co będzie to pokaże rynek.
Wpisz w google to pewnie coś znajdziesz. Jeśli chodzi o klasyke AT to Murphy "Analiza techniczna rynków finansowych" uznawana jako biblia AT. Albo Elder "Zawod inwestor gieldowy"nevermind183 pisze:Przepraszam, że zadaje tak trywialne pytania, ale czy polecilibyście jakość dobrą książkę do AT ?
Co preferujecie do AT ?
Z tym polecaniem sobie nawzajem Murphy'ego na wszystkich forach i portalach, jako bibli i wyroczni to chyba jakiś spisek iluminatów