Jak to grasz DAX na L ?? Wczoraj pisałeś o o poziomie 6950spontfx pisze:Zabojadzie nie gram na edwardzie
do Twojej wiadomosci gram w tej chwili DAX L
bajooooooPostwt 13-10-2015, 14:06spontfx pisze:
wiem ze to DT
na DAX skonczyla sie korekta lecimy teraz na 6950pkt za 3 tyg. Bajoo ja trzymam S od dzisiaj
DayTrading: Środa 14.10.2015
Re: DayTrading: Środa 14.10.2015
ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?
- magura2004
- Pasjonat

Nic dodać nic ująćatlanticos pisze:pewnie S-ki nisko zostały i stąd frustracja... mogę tylko współczuc...ignor ode mnie i wielu pipsówspontfx pisze:mistrz trojkatow i innych wynalazkowatlanticos pisze:edek h1
https://www.tradingview.com/x/bKjVAtTv/
zapewne mistrzu bedziesz czekal na wybicie w ktoras strone a pozniej napiszesz ze juz dawno pozycja zajeta albo i zamknieta
-
Tomasz196407
- Fanatyk

witam, co Wy tacy w goracej wodzie, lekkie odbicie i juz strach, wchodziłes z sl mozna tam dorysowac kanał , zasiegi ewentualne fal,Fiestaall pisze:ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?
to broker napedza strachu, nie słuchac doradców brokerów, to taka mała uwaga do sytuacji rano
Tomasz196407 pisze:witam, co Wy tacy w goracej wodzie, lekkie odbicie i juz strach, wchodziłes z sl mozna tam dorysowac kanał , zasiegi ewentualne fal,Fiestaall pisze:ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?
to broker napedza strachu, nie słuchac doradców brokerów, to taka mała uwaga do sytuacji rano
mówisz trzymać S?
ale tego dolca nie ma specjalnie co wzmocnić, komentarze fedu są słabe, widać konsolę praktycznie od początku tygodnia, więc na moje dane jeśli będą słabe to edek pójdzie w górę, tym bardziej że mamy 3 dni z danymi, więc może być wesoło. Zobaczymy. Swoją drogą zauważyłem że opierasz się tylko na wykresie i chyba specjalnie danymi się nie przejmujesz prawda?atlanticos pisze:to byłby 4 dzień z rzędu na edku gdzie na sesji usa nie poprawili by dołków ustanowionych przez Azję... dla mnie mało realne...ale kto wieTsunamiPL pisze:Spodziewam się, że sprzedaż detaliczna w USA osłabi dzisiaj $ na wszystkich crossach.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

tego Ci przecież nie powiem!! i wiesz o tym,Fiestaall pisze:Tomasz196407 pisze:witam, co Wy tacy w goracej wodzie, lekkie odbicie i juz strach, wchodziłes z sl mozna tam dorysowac kanał , zasiegi ewentualne fal,Fiestaall pisze:ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?
mówisz trzymać S?
moge cos zerknąc na wykres wzgledem swojego trejdingu, zobacz na wykres, jezeli oznaczenia są poprawne oczywiscie
cena nieznacznie wyszłą po za kanał , aby wrócić do niego, (to samo z eu tylko tam odwrotnie),
jezeli wybije oba kanały to raczej góra, ale tak ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2015, 14:13 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
- atlanticos
- Maniak

sa dane na ktore zwracam uwage, ale sa tez takie ktore w danym momencie nie sa bardzo istotne, a bywaja wykorzystywane tylko do wycinania pozycji...ramib pisze:Swoją drogą zauważyłem że opierasz się tylko na wykresie i chyba specjalnie danymi się nie przejmujesz prawda?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tego Ci przecież nie powiem!! i wiesz o tym,
moge cos zerknąc na wykres wzgledem swojego trejdingu, zobacz na wykres, jezeli oznaczenia są poprawne oczywiscie
cena nieznacznie wyszłą po za kanał , aby wrócić do niego, (to samo z eu tylko tam odwrotnie),
[/quote]
dzięki, jedna już wybija, zobaczymy co stany zrobią
dzięki, jedna już wybija, zobaczymy co stany zrobią
-
Tomasz196407
- Fanatyk

dzięki, jedna już wybija, zobaczymy co stany zrobią[/quote]Fiestaall pisze:tego Ci przecież nie powiem!! i wiesz o tym,
np. (nie ma problemu)