DayTrading: Środa 14.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 paź 2015, 00:00

Wzrost
11
55%
Bez zmian
3
15%
Spadek
6
30%

Liczba głosów: 20

Kolavor
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 14.10.2015

Nieprzeczytany post autor: Kolavor »

spontfx pisze:Zabojadzie nie gram na edwardzie
do Twojej wiadomosci gram w tej chwili DAX L
bajoooooo
spontfx pisze:
Postwt 13-10-2015, 14:06
wiem ze to DT
na DAX skonczyla sie korekta lecimy teraz na 6950pkt za 3 tyg. Bajoo ja trzymam S od dzisiaj 8)
Jak to grasz DAX na L ?? Wczoraj pisałeś o o poziomie 6950 :)

Fiestaall
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fiestaall »

ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

atlanticos pisze:
spontfx pisze:
mistrz trojkatow i innych wynalazkow
zapewne mistrzu bedziesz czekal na wybicie w ktoras strone a pozniej napiszesz ze juz dawno pozycja zajeta albo i zamknieta
pewnie S-ki nisko zostały i stąd frustracja... mogę tylko współczuc...ignor ode mnie i wielu pipsów
Nic dodać nic ująć :) widać co rynek robi z psychą :d

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Fiestaall pisze:ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?
witam, co Wy tacy w goracej wodzie, lekkie odbicie i juz strach, wchodziłes z sl mozna tam dorysowac kanał , zasiegi ewentualne fal,
to broker napedza strachu, nie słuchac doradców brokerów, to taka mała uwaga do sytuacji rano

Fiestaall
Gaduła
Gaduła

Tomasz196407 pisze:
Fiestaall pisze:ma ktoś pomysł na dax do końca tygodnia, powiem że się trochę w nim zagubiłem, gram S, ale teraz juz nie jestem tego pewny?
witam, co Wy tacy w goracej wodzie, lekkie odbicie i juz strach, wchodziłes z sl mozna tam dorysowac kanał , zasiegi ewentualne fal,
to broker napedza strachu, nie słuchac doradców brokerów, to taka mała uwaga do sytuacji rano

mówisz trzymać S? :)

ramib
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramib »

atlanticos pisze:
TsunamiPL pisze:Spodziewam się, że sprzedaż detaliczna w USA osłabi dzisiaj $ na wszystkich crossach.
to byłby 4 dzień z rzędu na edku gdzie na sesji usa nie poprawili by dołków ustanowionych przez Azję... dla mnie mało realne...ale kto wie :564:
ale tego dolca nie ma specjalnie co wzmocnić, komentarze fedu są słabe, widać konsolę praktycznie od początku tygodnia, więc na moje dane jeśli będą słabe to edek pójdzie w górę, tym bardziej że mamy 3 dni z danymi, więc może być wesoło. Zobaczymy. Swoją drogą zauważyłem że opierasz się tylko na wykresie i chyba specjalnie danymi się nie przejmujesz prawda?

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Fiestaall pisze:
Tomasz196407 pisze:

mówisz trzymać S? :)
tego Ci przecież nie powiem!! i wiesz o tym,
moge cos zerknąc na wykres wzgledem swojego trejdingu, zobacz na wykres, jezeli oznaczenia są poprawne oczywiscie
cena nieznacznie wyszłą po za kanał , aby wrócić do niego, (to samo z eu tylko tam odwrotnie),
jezeli wybije oba kanały to raczej góra, ale tak ... :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2015, 14:13 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

ramib pisze:Swoją drogą zauważyłem że opierasz się tylko na wykresie i chyba specjalnie danymi się nie przejmujesz prawda?
sa dane na ktore zwracam uwage, ale sa tez takie ktore w danym momencie nie sa bardzo istotne, a bywaja wykorzystywane tylko do wycinania pozycji...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Fiestaall
Gaduła
Gaduła

tego Ci przecież nie powiem!! i wiesz o tym,
moge cos zerknąc na wykres wzgledem swojego trejdingu, zobacz na wykres, jezeli oznaczenia są poprawne oczywiscie
cena nieznacznie wyszłą po za kanał , aby wrócić do niego, (to samo z eu tylko tam odwrotnie),
jezeli wybije oba kanały to raczej góra, ale tak ... :wink:[/quote]

dzięki, jedna już wybija, zobaczymy co stany zrobią

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Fiestaall pisze:tego Ci przecież nie powiem!! i wiesz o tym,
jezeli wybije oba kanały to raczej góra, ale tak ... :wink:
dzięki, jedna już wybija, zobaczymy co stany zrobią[/quote]

np. (nie ma problemu) :wink:

Zablokowany