TMS Brokers

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
17
33%
Poza paroma minusami są ok
10
19%
Przeciętny
7
13%
Mają wiele wad
3
6%
Stanowczo odradzam
15
29%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: TMS Brokers

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Pytanie do przedstawiciela TMS BROKERS - czy jesteście spółką zależną (kontrolowaną) od SAXO bank w Danii ? Kto jest waszym dostawcą płynności ? Czy osoby związane z SAXO zasaidają w TMS ?

Dlaczego kłamiecie, że macie NIEZALEŻNYCH dostawców płynności, a tę płynność dostarcza wam SAXO bank, który was KONTROLUJE ?

Pozwaliście Polaków do sądów o zapłątę bajońskich sum z ujemnych sald po przekręcie z 15.01 i rekwotowaniu cen według SAXO, oszukaliście swoich klientów, że macie niezależnych dostawców płynności a wbrew prawu nie poinformowaliście O KONFLIKCIE INTERESÓW!

TO wszytstko i dużo więcej zostanie ujawnione na salach sądowych w procesach które powytaczaliście Polakom.

Do zobaczenia w sądach - my przyłączamy się jako Fundacja do każdego procesu z INTERWENCJĄ UBOCZNĄ żeby wspierać pokrzywdzonych, opowiemy to i owo o waszych działaniach, osobach i przekrętach. Będziemy nagrywali wszystkie rozprawy, a nagrania ujawnimy w internecie. Niedługo cała Polska o was usłyszy. W koncu media też się zainteresują ;)

bolek_i_lolek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bolek_i_lolek »

Tak notowań dostarcza im Saxo - tak twierdzą w pozwie. W odpowiedziach na reklamacje nawet tego nie pisali, tylko że ich notowania pochodzą z "wiarygodnego źródła". O wiarygodności Saxo to średnio jestem przekonany. Duńska komisja dała im ostatnio 2 ostrzeżenia:
http://www.atozforex.com/news/fsa-repri ... -handling/
Dzięki temu napisali o Saxo tutaj:
http://www.forexscamalerts.com/saxo-ban ... danish-fsa
TMS to żałosny brokerzyna, omijać z daleka, przeklinam dzień w którym podpisałem z nimi tę pełną klauzul abuzywnych umowę. Każdy inny broker na świecie zachował się w miarę normalnie wobec klientów po 15 stycznia, tylko nie oni i nie Saxo. Teraz zacząłem rozumieć dlaczego Dania się kojarzy ze złodziejami (bo: Gang Olsena, Saxo Bank, i te sprawy :wink:).
Akurat to czy TMS ma jakieś związki z Saxo poza dostarczaniem notowań i systemu transakcyjnego jest moim zdaniem bez znaczenia dla sprawy.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

bolek_i_lolek pisze:Tak notowań dostarcza im Saxo - tak twierdzą w pozwie. W odpowiedziach na reklamacje nawet tego nie pisali, tylko że ich notowania pochodzą z "wiarygodnego źródła". O wiarygodności Saxo to średnio jestem przekonany. Duńska komisja dała im ostatnio 2 ostrzeżenia:
http://www.atozforex.com/news/fsa-repri ... -handling/
Dzięki temu napisali o Saxo tutaj:
http://www.forexscamalerts.com/saxo-ban ... danish-fsa
TMS to żałosny brokerzyna, omijać z daleka, przeklinam dzień w którym podpisałem z nimi tę pełną klauzul abuzywnych umowę. Każdy inny broker na świecie zachował się w miarę normalnie wobec klientów po 15 stycznia, tylko nie oni i nie Saxo. Teraz zacząłem rozumieć dlaczego Dania się kojarzy ze złodziejami (bo: Gang Olsena, Saxo Bank, i te sprawy :wink:).
Akurat to czy TMS ma jakieś związki z Saxo poza dostarczaniem notowań i systemu transakcyjnego jest moim zdaniem bez znaczenia dla sprawy.
ale Saxo ma się świetnie. Dlaczego? Bo debili jest w naszym kraju dostatek. Każdu na tym forum wie , że saxo to zło a jednak do tego zła legną jak mucha do lepa. Myslą , że to jakiegoś leszcza wy.... w kosmos a sami są tymi leszczami. Gdyby istniała jakaś solidarnośc inwestorów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to takie hieny jak saxo nie miałyby racjii bytu-- a tak to śmieją się z przygłupawych polaczków i dalej im oferują zajebistą ofertę.
Prawda jest taka , że Polak sam się szmaci.
Saxo ma marną ofertę a i tak tęmpota tam idzie -- a potem płacze i kwiczy.
Z przyzwoitości nie wspominam o TMS bo nie mam tam rachunku i nie wiem jaka jest ich oferta.

tomkot00
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomkot00 »

bolek i lolek zgadzam się ze wszystkim co napisałeś oprócz jednego:
Akurat to czy TMS ma jakieś związki z Saxo poza dostarczaniem notowań i systemu transakcyjnego jest moim zdaniem bez znaczenia dla sprawy
ma kolosalne znaczenie, bo gdyby wyszlo ze te związki jednak istnieją a saxo jednoczenie dostarcza płynność to mieli by sprawę karną za wprowadzenie klientów w błąd (nieujawniony konflikt interesów) nie wspominając już o uniewaznieniu umow z klientami i konieczności zwrotu depozytów

także jeśli ktoś tego rodzaju info ma to bardzo prosze zeby sie ze mna podzielił, a ja już bede wiedzial jak to wykorzystać !

Asik
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Asik »

Nie polecam ! Totalne dno, jeśli widzą że klient zarabia to specjalnie blokują możliwość wyjścia bądź wejścia w pozycje. Spreedy miały być stałe ale tylko teoretyczne tak naprawdę są ruchome szczególnie przy dużym ruchu na jakiejś parze, wiadome każdy chce wejść szybko w pozycje i nie patrzy na spread w danym momencie. Dziś jak i wcześniej blokowano mi możliwość wyjścia z pozycji na Daxie. Ich wykres również odbiega od tego faktycznego. Pisząc do nich że tracę pieniądze bo nie mogę wyjść z pozycji to odpisywali że proszę to zgłosić i będą to rozpatrywać. Ogólnie rzecz biorąc liza dupę by tylko wpłacić pieniądze a później byle by Ci wyczyścić konto. Z całego serca nie polecam ! Wyszedłem 4k na plus a mogłem ok 7k gdyby nie ich blokady platformy. Jutro wypłacam pieniądze i rezygnuję ide do fxpro bo z tego co słyszałem od znajomych to najwyższa półka Kuba

Awatar użytkownika
happy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: happy »

Czy ja dobrze zrozumiałem, że do wygrania w konkursie na rachunkach real (gdzie trzeba zainwestować własną kasę) jest 80% potencjalnie wypracowanego zysku na zarządzanej kasie? Jak rozumiem kasa jest wirtualna a potencjalny zysk wyliczany dopiero po 12 m-cach (w takim horyzoncie czasowym ciężko o dodatni wynik). Tak więc szansa, że ktoś dostanie jakąś realną wygraną/kasę jest minimalna i odsunięta w czasie o 12 m-cy?

Serio?

Te nagrody w konkursach czy bonusy się robią coraz bardziej enigmatyczne. Czasy porszaków w xtb chyba minęły bezpowrotnie.

szatyn
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: szatyn »

czy jutro tj. 06.01.2016 rynek na tms trader jest otwarty czy zamknięty?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Rynki normalnie działają. Co najwyżej instrumenty powiązane z polską giełdą nie są kwotowane z racji święta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

piotr.maro
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: piotr.maro »

Hmm ciekawe akurat dot. konkursu TMS gdzie otworzyłem pozycje na DAX i tu nagle się zatrzymał DAX reszta chodzi - czy na realu też tak jest? Dostałem odpowiedź, że to chcilowe problemy z DAX, no ale to już 1 h są - a mając pozycje na DAX nie jesteś w stanie nic zrobić także słabiutko to wygląda......na szczęście to demo bo konkurs....
Nie ponoszę odpowiedzialności za wyrażoną opinię o forex

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Na realu też stoi ale tak samo jest u pozostałych brokerów.
Szanowni Klienci, w związku z problemami technicznymi giełda Eurex zawiesiła notowania od 11:04. Powodem jest awaria techniczna serwera giełdy Eurex związanego z kwotowaniem. Wstrzymano handel na instrumentach DE30, DE50, CH20, EU50. Na chwilę obecną brak informacji o terminie wznowienia handlu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ