A ta EMA50 ma jakieś szczególne znaczenie?Bemowo1 pisze:ponownie ta cholerna 50 EMA z int. dziennego....
DayTrading: Poniedziałek 05.10.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.10.2015
tu nikt nie gra na VW więc Ci nei odpisząhentom21 pisze:Highead napisał
zapakowałem się w BUY na CFD na akcje VW - praktycznie od samego dołka zgodnie z tym co napisałem w jurnalu,
Do jakich poziomów moze dolecieć VW. Ja tez zabrałem L.
co do poziomów to nie wiem

ja na razie wylazłem, ale zapakuję się ponownie

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Tak, należy do ekskluzywnego grona średnich EMA takich jak 55, 94, 101, 166, 185, 199, 213, 250. To właśnie one sterują rynkiemCblondyn pisze:A ta EMA50 ma jakieś szczególne znaczenie?Bemowo1 pisze:ponownie ta cholerna 50 EMA z int. dziennego....

Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
średnie rynkiem nie steruja jedynie za nim idąSildra pisze:Tak, należy do ekskluzywnego grona średnich EMA takich jak 55, 94, 101, 166, 185, 199, 213, 250. To właśnie one sterują rynkiemCblondyn pisze:A ta EMA50 ma jakieś szczególne znaczenie?Bemowo1 pisze:ponownie ta cholerna 50 EMA z int. dziennego....

jest 3 przymiarka do niej... a wnioski niech każdy wyciągnieCblondyn pisze:A ta EMA50 ma jakieś szczególne znaczenie?Bemowo1 pisze:ponownie ta cholerna 50 EMA z int. dziennego....
Oszustwo którego się dokonali będzie kosztować ich dziesiątki mld $. Mogą tego nie wytrzymać, a wy pakujecie Lhentom21 pisze:Highead napisał
zapakowałem się w BUY na CFD na akcje VW - praktycznie od samego dołka zgodnie z tym co napisałem w jurnalu,
Do jakich poziomów moze dolecieć VW. Ja tez zabrałem L.

Vw było dobre w latach 80 i 90tych.
The only way is up
ed tak to widzę
-- Dodano: 05 paź 2015, 12:57 --
Po zmianie oprogramowania silnika, do stanu gdzie emisja jest zgodna z przepisami - jego moc musi być zgodna z danymi producenta. Jeżeli moc będzie odbiegała od danych technicznych (szczególnie kiedy będzie za niska), wówczas amerykanie w pozwach zbiorowych zniszczą VW
-- Dodano: 05 paź 2015, 12:57 --
TsunamiPL pisze:Oszustwo którego się dokonali będzie kosztować ich dziesiątki mld $. Mogą tego nie wytrzymać, a wy pakujecie Lhentom21 pisze:Highead napisał
Do jakich poziomów moze dolecieć VW. Ja tez zabrałem L.![]()
Po zmianie oprogramowania silnika, do stanu gdzie emisja jest zgodna z przepisami - jego moc musi być zgodna z danymi producenta. Jeżeli moc będzie odbiegała od danych technicznych (szczególnie kiedy będzie za niska), wówczas amerykanie w pozwach zbiorowych zniszczą VW
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A Ty jaki wyciągasz wniosek?, napisz przed faktemBemowo1 pisze:jest 3 przymiarka do niej... a wnioski niech każdy wyciągnieCblondyn pisze:A ta EMA50 ma jakieś szczególne znaczenie?Bemowo1 pisze:ponownie ta cholerna 50 EMA z int. dziennego....

TsunamiPL pisze:Oszustwo którego się dokonali będzie kosztować ich dziesiątki mld $. Mogą tego nie wytrzymać, a wy pakujecie Lhentom21 pisze:Highead napisał
Do jakich poziomów moze dolecieć VW. Ja tez zabrałem L.![]()
Dokładnie Tak , Ryzykowne jest w tej chwili wchodzić w ich akcje gdy firma stoi na skrawku bankructwa
zorek pisze: Dokładnie Tak , Ryzykowne jest w tej chwili wchodzić w ich akcje gdy firma stoi na skrawku bankructwa

zapomnieli o spekulacji?
VW na skraju bankructwa? LOL.
-- Dodano: 05 paź 2015, 12:07 --
jak dla mnie to VW leci na 180

jest to poziom z połowy sierpnia.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2015, 13:07 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami