A Ty jaki wyciągasz wniosek?, napisz przed faktem

Zakładałem, że zwalimy się w dół ( bo nie można zwalić się do góry) - A na ten moment zakładam konsolidacja przy niej i UP (to moja opinia)
Jeżeli jej nie pokonamy to spadniemy na 40 $ za baryłkę.
Brawo Panie spekulancie!highend pisze:zorek pisze: Dokładnie Tak , Ryzykowne jest w tej chwili wchodzić w ich akcje gdy firma stoi na skrawku bankructwa![]()
![]()
![]()
![]()
zapomnieli o spekulacji?
VW na skraju bankructwa? LOL.
-- Dodano: 05 paź 2015, 12:07 --
jak dla mnie to VW leci na 180
jest to poziom z połowy sierpnia.
13ty Stochastyk pisze:Ale dziś Edek wredny. Zaprognozowałem TP na 1,1290-95 a doszedł do 1,1289. Trzeba być elastycznym![]()
Teraz nie wiadomo co Edek będzie wyczyniał ...
Od czasu kiedy kupiona przeze mnie spółka na GPW osiągneła wartość=0(bankructwo) trzymam sie z dala od tego rynku. I każdemu to doradzam, lepiej spekulować na rynkach które zawsze będą miały wartość wieksza od 0. Czyli forex i CFD.karnak pisze:Brawo Panie spekulancie!highend pisze:zorek pisze: Dokładnie Tak , Ryzykowne jest w tej chwili wchodzić w ich akcje gdy firma stoi na skrawku bankructwa![]()
![]()
![]()
![]()
zapomnieli o spekulacji?
VW na skraju bankructwa? LOL.
-- Dodano: 05 paź 2015, 12:07 --
jak dla mnie to VW leci na 180
jest to poziom z połowy sierpnia.
I tak trzymać!
Cześć, ten duży trójkąt to nie Elliota?Bemowo1 pisze:13ty Stochastyk pisze:Ale dziś Edek wredny. Zaprognozowałem TP na 1,1290-95 a doszedł do 1,1289. Trzeba być elastycznym![]()
Oj tam nie wiadomo, będzie chodził po turkusowej taśmie, a potem zrobi up
Niekoniecznie, może potem zrobić down przy dalszej hossie w Stanach.Bemowo1 pisze:13ty Stochastyk pisze:Ale dziś Edek wredny. Zaprognozowałem TP na 1,1290-95 a doszedł do 1,1289. Trzeba być elastycznym![]()
A z drugiej strony przed większymi spadkami chroni go brak perspektywy podwyżki stóp w USA.karnak pisze: Niekoniecznie, może potem zrobić down przy dalszej hossie w Stanach.
Cykl 40 miesięczny potęgą jest i basta.Bemowo1 pisze:Bemowo pisze:
Karnak pisze:
Niekoniecznie, może potem zrobić down przy dalszej hossie w Stanach.
Pomimo, że razem obstawiamy up na SP 500 - to obaj możemy się mylić![]()
![]()