A co w nim koślawe?kubasinski pisze:Koslawy ten orgrCblondyn pisze:na DAX z H1 oRGR. PR sie własnie utworzyło.
DayTrading: Poniedziałek 05.10.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.10.2015
-
- Stały bywalec
Ja wziolem s że stopem mogę się mylić graj jak uważasz tyCblondyn pisze:A co w nim koślawe?kubasinski pisze:Koslawy ten orgrCblondyn pisze:na DAX z H1 oRGR. PR sie własnie utworzyło.
Das Autohentom21 pisze:Highead Dzięki ja jeszcze czekam

Przez przypadek dolek znalazlem na VW

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Teraz wezmę serca tych, którzy już kiszą L na edku
Niektórzy nazywają to wycinką, ja nazywam to okazją, jutro będzie do L, z faktycznym wybiciem z konsoli, w końcu mężczyźni oddzieleni od chłopców

Ostatnio zmieniony 05 paź 2015, 15:15 przez mikiFX, łącznie zmieniany 1 raz.
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
- magura2004
- Pasjonat
Miki Ty masz już chyba przeszczep? Bo Twoje w piątek zabralimikiFX pisze:Teraz wezmę serca tych, którzy już kiszą L na edku

Tak myślisz elkowiczu, nie bój się nie jesteś sammagura2004 pisze:Miki Ty masz już chyba przeszczep? Bo Twoje w piątek zabralimikiFX pisze:Teraz wezmę serca tych, którzy już kiszą L na edku

potrzebni sponsorzy na zjazd edka na nowe minima, "wycina"

tylko ogólny kierunek umieszczę, nic więcej Maczuga
- magura2004
- Pasjonat
Ja się nie bojęmikiFX pisze:Tak myślisz elkowiczu, nie bój się nie jesteś sammagura2004 pisze:Miki Ty masz już chyba przeszczep? Bo Twoje w piątek zabralimikiFX pisze:Teraz wezmę serca tych, którzy już kiszą L na edkutakich FX lubi
potrzebni sponsorzy na zjazd edka na nowe minima, "wycina"

Maczuga, będzie spadek na edku, nie o to chodzi czy wzrośnie czy spadnie tylko kiedy to się stanie, zasponsorujesz ten spadek, a wzrośnie, oczywiście, że tak, zaraz jak nowe minima wybije, mam ban na wykresy 
Jak ktoś chciał być mężczyzną za wcześnie i go na konsoli wywaliło to jego problem
oby więcej takich osób

Jak ktoś chciał być mężczyzną za wcześnie i go na konsoli wywaliło to jego problem

Zawsze jest jakis spadek. Taka juz natura rynków finansowych. Rośnie, potem spada, znowu rośnie itd. Gratulacje dla kolegi, że to zaważyłmikiFX pisze:Maczuga, będzie spadek na edku, nie o to chodzi czy wzrośnie czy spadnie tylko kiedy to się stanie, zasponsorujesz ten spadek, a wzrośnie, oczywiście, że tak, zaraz jak nowe minima wybije, mam ban na wykresy

nic się nie dzieje, eDzio spadł 50 pt ups 90
dolar zrobił momentum 50 punktów w górę
dolar zrobił momentum 50 punktów w górę