DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Jak widzicie ruch na S&P w ostatnich minutach? Kolejna podpucha, czy tym razem będzie kontynuacja rano?
Trochę za późno napisałem, bo ja widziałem zaniżanie przed odpałempik pisze:Jak widzicie ruch na S&P w ostatnich minutach? Kolejna podpucha, czy tym razem będzie kontynuacja rano?

The only way is up
+ 10 % depo.. Edek dziękuję Ci 
A tak patrząc realnie widzę sens grania na elki, przynajmniej długoterminowo. 1.20 pare.. Do końca roku. Wiele na to wskazuje.

A tak patrząc realnie widzę sens grania na elki, przynajmniej długoterminowo. 1.20 pare.. Do końca roku. Wiele na to wskazuje.
W chmurach siła 

człowiek wraca z pracy , a tu normalnie 12 stron
( i błyskawice ) i tyle opinii ile użytkowników ale same sprzeczne, tak na świeżo czytam analizę techniczną rynków finansowych Murphy-ego i moje wnioski są takie że rynek nie wie w którym kierunku ma iść ,czyli na moje oko i zdobytą wiedzę ksiazkową to mamy trend BOCZNY ! może jakieś dane podpowiedzą który mają obrać, Ja dzisiaj niestety przegapiłem sygnał wejścia wiec moj czas to tylko obserwacja z boku i spekulacje w głowie ( cieżko sie pracuje na telefonie (osobiście wole kompa) ) a tak w nawiasie mam pytanie.. dlaczego nie moge pisac komentarzy itd na forex nawigator z komórki , wiecznie jest błąd bazy danych MYSQL ...

- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Wzrost Edka jest uzależniony tylko i wyłącznie od spadków na giełdach. Będą spadki to Edek urośnie.
Na jutro najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest spadek do 1,1212. Tam spotykają się 3 silne wsparcia tygodniowe. Jeśli giełdy będą rosły to Edek przebije te wsparcia.
Poziome linie wsparcia/oporu zostały wyznaczone automatycznie na początku tygodnia ...
Zobaczcie jak Edek szanuje te poziomy
Jak Edek pokona opór na 1,1265 to powinniśmy poszybować do 1,1320.
Na jutro najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest spadek do 1,1212. Tam spotykają się 3 silne wsparcia tygodniowe. Jeśli giełdy będą rosły to Edek przebije te wsparcia.
Poziome linie wsparcia/oporu zostały wyznaczone automatycznie na początku tygodnia ...

Zobaczcie jak Edek szanuje te poziomy

Jak Edek pokona opór na 1,1265 to powinniśmy poszybować do 1,1320.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2015, 23:31 przez 13ty Stochastyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Zwyciężają tylko cierpliwi.
H4 - ja bym to tak widział - zielone światło dla edka dopiero po impulsie, natomiast dzienny układ taśm.... nie do końca mi się podoba. Na plus dla longów jest wyjście nad pomarańczową taśmę i 200 EMAatlanticos pisze:Cześć... widzę że czasu trochę znalazłeś na wykresyBemowo1 pisze:ed h4
ostatni trójkąt - jesteśmy nad 200 ema
-- Dodano: 29 wrz 2015, 19:13 --
a na dziennym zasieki - i niedaleko do 200 ema
czy miałbym teraz L????zerknij na edku na interwały m5 do h4 - wszystkie taśmy z niższych interwałów są poniżej ceny... na obecną chwilę nie ma tematu S, a jeśli usdpln wybije rgr na h1 to na edku jeszcze w ciemno dołoże L...
Co prawda, jeżeli złoto UP według Karnaka, to SP 500 do dołu, a wtedy edek powróci do łask
No własnie brakuje tu zapalnika .
rozrysowałem linie od czerwca i mamy jeden wielki trójkąt , nie wiem czy dobrze to odczytuje , ale uczę się .
rozrysowałem linie od czerwca i mamy jeden wielki trójkąt , nie wiem czy dobrze to odczytuje , ale uczę się .