DayTrading: Wtorek 29.09.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 wrz 2015, 00:00

Wzrost
10
40%
Bez zmian
7
28%
Spadek
8
32%

Liczba głosów: 25

pik
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 29.09.2015

Nieprzeczytany post autor: pik »

Jak widzicie ruch na S&P w ostatnich minutach? Kolejna podpucha, czy tym razem będzie kontynuacja rano?

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

pik pisze:Jak widzicie ruch na S&P w ostatnich minutach? Kolejna podpucha, czy tym razem będzie kontynuacja rano?
Trochę za późno napisałem, bo ja widziałem zaniżanie przed odpałem :lol:
The only way is up

Awatar użytkownika
ginette
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ginette »

+ 10 % depo.. Edek dziękuję Ci :)
A tak patrząc realnie widzę sens grania na elki, przynajmniej długoterminowo. 1.20 pare.. Do końca roku. Wiele na to wskazuje.
W chmurach siła :wink:

Awatar użytkownika
pamod
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pamod »

człowiek wraca z pracy , a tu normalnie 12 stron :-)( i błyskawice ) i tyle opinii ile użytkowników ale same sprzeczne, tak na świeżo czytam analizę techniczną rynków finansowych Murphy-ego i moje wnioski są takie że rynek nie wie w którym kierunku ma iść ,czyli na moje oko i zdobytą wiedzę ksiazkową to mamy trend BOCZNY ! może jakieś dane podpowiedzą który mają obrać, Ja dzisiaj niestety przegapiłem sygnał wejścia wiec moj czas to tylko obserwacja z boku i spekulacje w głowie ( cieżko sie pracuje na telefonie (osobiście wole kompa) ) a tak w nawiasie mam pytanie.. dlaczego nie moge pisac komentarzy itd na forex nawigator z komórki , wiecznie jest błąd bazy danych MYSQL ...

Awatar użytkownika
13ty Stochastyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13ty Stochastyk »

Wzrost Edka jest uzależniony tylko i wyłącznie od spadków na giełdach. Będą spadki to Edek urośnie.
Na jutro najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest spadek do 1,1212. Tam spotykają się 3 silne wsparcia tygodniowe. Jeśli giełdy będą rosły to Edek przebije te wsparcia.

Poziome linie wsparcia/oporu zostały wyznaczone automatycznie na początku tygodnia ... :lol:
Zobaczcie jak Edek szanuje te poziomy :mrgreen:

Jak Edek pokona opór na 1,1265 to powinniśmy poszybować do 1,1320.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2015, 23:31 przez 13ty Stochastyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Zwyciężają tylko cierpliwi.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:
Bemowo1 pisze:ed h4

ostatni trójkąt - jesteśmy nad 200 ema

-- Dodano: 29 wrz 2015, 19:13 --

a na dziennym zasieki - i niedaleko do 200 ema

czy miałbym teraz L????
Cześć... widzę że czasu trochę znalazłeś na wykresy ;) zerknij na edku na interwały m5 do h4 - wszystkie taśmy z niższych interwałów są poniżej ceny... na obecną chwilę nie ma tematu S, a jeśli usdpln wybije rgr na h1 to na edku jeszcze w ciemno dołoże L... :564:
H4 - ja bym to tak widział - zielone światło dla edka dopiero po impulsie, natomiast dzienny układ taśm.... nie do końca mi się podoba. Na plus dla longów jest wyjście nad pomarańczową taśmę i 200 EMA

Co prawda, jeżeli złoto UP według Karnaka, to SP 500 do dołu, a wtedy edek powróci do łask

Awatar użytkownika
pamod
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pamod »

No własnie brakuje tu zapalnika .
rozrysowałem linie od czerwca i mamy jeden wielki trójkąt , nie wiem czy dobrze to odczytuje , ale uczę się .

Zablokowany