Szczegóły na screenie.

Podsumowanie jest tylko w formie screena.Lexie9 pisze:Czy tylko ja nie widzę podsumowań czy co się dzieje?
Poranne L-ki z TP w okolicach 1345 będą chyba jednak dobrym rozwiązaniem.klonmarcin pisze:Dzisiaj rano było L - zamknięte z ręki w ostatniej chwili - potem S z TP na 12170. Oczywiście 4 x 1/4 S - wejście po cenie 1269-.
cdn...
Część eSek zamknięte z ręki - dwie pozycje leci do TP - miejmy nadzieję.krzysiekm pisze:Poranne L-ki z TP w okolicach 1345 będą chyba jednak dobrym rozwiązaniem.klonmarcin pisze:Dzisiaj rano było L - zamknięte z ręki w ostatniej chwili - potem S z TP na 12170. Oczywiście 4 x 1/4 S - wejście po cenie 1269-.
cdn...
Pierwsza myśl jest najważniejsza. Prawda Marcin?
Marcin tak udoskonalił swój system, że osiągnął ostatni etap tradera - sam stał się ceną i codziennie dyktuje TP gdzie będzie zawracał kurs.klonmarcin pisze:Część eSek zamknięte z ręki - dwie pozycje leci do TP - miejmy nadzieję.krzysiekm pisze:Poranne L-ki z TP w okolicach 1345 będą chyba jednak dobrym rozwiązaniem.klonmarcin pisze:Dzisiaj rano było L - zamknięte z ręki w ostatniej chwili - potem S z TP na 12170. Oczywiście 4 x 1/4 S - wejście po cenie 1269-.
cdn...
Pierwsza myśl jest najważniejsza. Prawda Marcin?
cdn...
Pierwsza myśl jest najważniejsza - owszem - ale nie można brnąć w błąd jeśli widać inne sygnały i potwierdzenia na odwrót. Szkoda tylko, że nie zamknąłem części pozycji z ręki.
cdn...
Nie przesadzajmy - ale do TP dotrwała tylko ostatnia pozycja - ponieważ trzecią z kolei zamknąłem także z ręki po cenie 12239.krzysiekm pisze:Marcin tak udoskonalił swój system, że osiągnął ostatni etap tradera - sam stał się ceną i codziennie dyktuje TP gdzie będzie zawracał kurs.
Gratulacje!