Ostatnia pozycja zabezpieczona już na BE+.... i leci miejmy nadzieję do TP.klonmarcin pisze:ps. aha - aktualnie zostawiłem tylko 1/4 S do TP
Także teraz już spokojnie...
Ostatnia pozycja zabezpieczona już na BE+.... i leci miejmy nadzieję do TP.klonmarcin pisze:ps. aha - aktualnie zostawiłem tylko 1/4 S do TP
Wygląda to aktualnie na UP do H4 i dopiero wtedy 1180.klonmarcin pisze:Ostatnia pozycja zabezpieczona już na BE+.... i leci miejmy nadzieję do TP.klonmarcin pisze:ps. aha - aktualnie zostawiłem tylko 1/4 S do TP
Także teraz już spokojnie...
Czy możesz napisać dlaczego tak myślałeś ??? przecież tam nie było żadnego - ale to żadnego znaku do L - a przynajmniej dłuższego L.krzysiekm pisze:Wygląda to aktualnie na UP do H4 i dopiero wtedy 1180.
To zależyfreakout pisze:Marcinie, małe pytankow momencie kiedy wywala Ci zabezpieczone pozycje - ponawiasz wejścia czy nie?
pytam bo podobnie jak ja szybko zabezpieczasz trejdy, z tym że wiąże się to z częstym wywalaniem zleceń na małym zysku - takie uroki poczucia bezpieczeństwa
pozdrawiam
moim zdaniem TS nic nie daje, albo TP zaliczy treid albo nie trzecia opcja to zamknięcie z ręki.klonmarcin pisze:
Zastanawiam się ponownie nad zaprzęgnięciem TS do ostatniej pozycji - ale z drugiej strony to znowu może powodować zbyt szybkie wybijanie pozycji - TS - maksymalizujący zysk sprawdzi się tylko w przypadku gdy cena leci dość szybko w jednym kierunku bez większych - tzn. powyżej 20p korekt - a to zdarza się stosunkowo rzadko.
klonmarcin pisze:W nocy dałem jeszcze pełną w S po 11714 z TP na 11270.