BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wyrzucili?? Skąd takie info?

Czyli nie macie dostępu cały czas? Pozycje można zamknąć zleceniem telefonicznym i na pewno będzie przysługiwać prawo do reklamacji. Awarie miewa każdy - wszystko zależy od tego jak broker zachowa się po ich naprawie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

JAC84
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: JAC84 »

Platforma na komputerze działa cały dzień (przynajmniej u mnie), na telefonie nie działała ale na mt4 przyszła wiadomość o tym aby odinstalować i zainstalować ponownie platformę, po tym zabiegu wszystko działa na komputerze jak i androidzie.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

raposo pisze:Wyrzucili?? Skąd takie info?

Czyli nie macie dostępu cały czas? Pozycje można zamknąć zleceniem telefonicznym i na pewno będzie przysługiwać prawo do reklamacji. Awarie miewa każdy - wszystko zależy od tego jak broker zachowa się po ich naprawie...
'
a Ty masz info, że pracuje? Jesli tak to co---dostał zakaz wypowiadania się na forum . Taki był aktywny i nagle cóż się bidulce stało.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Patrząc po bardzo wrogim i niemiłym nastawieniu niektórych użytkowników tego forum wcale się nie dziwię... I tak długo wytrzymał ;) I nie bez powodu wielu przedstawicieli brokerów na tym forum pojawiało się... I znikało.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Po nastawieniu Bossy do jej klientów to ja się nie dziwię forumowiczom. Ty raposo też nieraz zbierałeś po garbie za Dukasa choć nawet tam nie pracujesz. A dalej piszesz i pomagasz. Brak informacji o przyczynach i w ogóle o zaistnieniu problemu nawet na oficjalnej stronie też jest znamienne. Ale jak ktoś wybiera broka ze względu na przysyłanie PIT'a... Podobno najlepiej wpłynąć na poprawę jakości usług wycofując pieniądze. Ale, co ja tam wiem...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

S.Zadora dzisiaj o 17 prowadzi szkolenie w Bossie, wiec chyba nie wyrzucili:
http://bossa.pl/edukacja/szkoleniaonline/

brg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: brg »

Daleki jestem od bronienia Bossy, bo po sytuacji z frankiem zachowali się bardzo nieładnie, natomiast zachowanie Andrzeja-SK w tym temacie i innych tematach o brokerach jest po prostu słabe. Poczytajcie jego posty, narzeka na kazdego brokera ktory ma temat na tym forum. Stawiam dolary przeciw orzechom, że u połowy broków o których się wypowiada nie miał rachunku rzeczywistego. O rzetelności przekazywanych przez niego informacji niech świadczy to, co mówił teraz o Zadorze (jak widać dalej pracuje) oraz o samej awarii Bossy (platforma działa normalnie, zniknał tylko serwer z listy MT4 mobilnego).

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

DigitalSmoke pisze:S.Zadora dzisiaj o 17 prowadzi szkolenie w Bossie, wiec chyba nie wyrzucili:
http://bossa.pl/edukacja/szkoleniaonline/
To proponuję to wykorzystać i zadać mu pytanie odnośnie ostatnich jazd na ich platformie.Nie tylko naganianie nowych klientów się liczy ale i o aktualnych czas zadbać.
Swoja drogą wychodzi na to, że pan pracownik Bossy się obraził na klientów z forum i nie bedzie nic wyjasniał. :shock: :shock: Idąc tym tropem to sie nie dziwię, że IT obraziło się także i nie bedzie nic robić. Pani Stasia w kasie walnie focha i kaski tez nie wypłaci. Kolejny milczący brok po Ironie ????
Pracownik jak sobie bedzie inwestował swoja kasę to może strzelać fochy i się obrazać.

Sanczez
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Sanczez »

Abstrahując od Bossy, Andrzej-Sk, jesteś klasycznym przykładem ile jadu może człowiek upuszczać za pomocą internetu ;) życzę Ci ciekawszych zajęć, bo chyba narzekasz na nudę ;)

A wracając do Bossy - Panowie, nieładnie ;)

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

brg pisze:Daleki jestem od bronienia Bossy, bo po sytuacji z frankiem zachowali się bardzo nieładnie, natomiast zachowanie Andrzeja-SK w tym temacie i innych tematach o brokerach jest po prostu słabe. Poczytajcie jego posty, narzeka na kazdego brokera ktory ma temat na tym forum. Stawiam dolary przeciw orzechom, że u połowy broków o których się wypowiada nie miał rachunku rzeczywistego. O rzetelności przekazywanych przez niego informacji niech świadczy to, co mówił teraz o Zadorze (jak widać dalej pracuje) oraz o samej awarii Bossy (platforma działa normalnie, zniknał tylko serwer z listy MT4 mobilnego).
i przegrałbyś te swoje dolary czy centy Kolego. Tam gdzie się wypowiadam to mam konto rzeczywiste. Wyjatkiem jest Galant, gdzie opierałem się na demo.
Nie ja też pisałem o awarii Bossy. Pisali inni Koledzy.
Co do rzetelności info jakie przekazuje to akurat podałeś zły przykład. Pisząc , że skoro p. Zadory nie ma na forum od dłuższego czasu faktycznie napisałem , że go wyrzucili. Nie jest to jednak próba przekazywania nierzetelnych informacji a raczej zachęta dla tego pana do odpisania co się dzieje z platformą.
Jak też słusznie Kolega zauważył nie upodobałem sobie żadnego brokera--- byłbym wtedy posądzany że dla niego pracuje.
Staram się piętnować anomalia jakie mają na swoim podwórku brokerzy.
Pewnie według wielu lepiej jest siedzieć cicho i nie zabierać głosu. Jakby tak było to po co w takim razie forum.
Forum służy do przekazywania zarówno pozytywnych jak i negatywnych spostrzeżeń na temat brokerów. Jedni piszą inni d czytają tylko. Ktoś się nie zgadza z czyś to piszę i tyle.

Przypomnę tylko, że nawet jak posty są dla kogoś niewygodne, ziejące jadem itp. to jednak dotyczą firm działajacych komercyjnie. Działają za kasę inwestorów i nie robią tu żadnej łaski. Jeden czy drugi pracownik jak nie chce słuchać to niech się zwolni i siedzi sobie w domu. Tam go nikt nie będzie szkalował.

ODPOWIEDZ