atlanticos pisze:dopóki 60% Oandy myśli tak jak większość na forum jestem spokojny o byki i nowe maksima na edku

Tylko kiedy?
Chyle czoła Merlinowi jeśli wszedł na kablu w piątek S, jedno jest pewne mój wskaźnik nie działa na TF niżej niż H1, bo wogóle nie można na nim przewidzieć korekt typu 20-50pips, jednakże nadal nad tym pracuję, niestety brak pomysłów jak to zmienić, obawiam się, że jeśli wytyczne się zmienią, to będzie h1 czy wyższe do d....
Jezst to Kkombinacja oscylatora stochastycznego w powiązaniu ze wskazaniem na siłę ruchu typu RAVI czy ADX i czasem wyznaczanym przed odchylenie średnich, wskaźnik jednej lini pokazujący maxy i minima
Ma na celu wyznaczenie wybić zwłaszcza w formacjach kumulacji, w trendzie potwierdza kierunek i właśnie tak było w przypadku przedostatniej świecy h1 na edku PRZED PIĄTKOWYM ZAMKNIĘCIEM - spadek, ale czy będzie mała korekta lub nie nie wiem
Merlin to oparte jest o różne teorie Fibonaciego, te motyle i inne stworzenia, czy ja to dobrze rozumuję?
Panie Atlanticos się nie obraź, pytam kiedy to L,bo mój wskaźnik pokazuje S h1i tylko mi czekać do następnego sygnału na L H1, może co innego masz?
-- Dodano: 19 wrz 2015, 18:20 --
Czy ktoś się interesował średnią odchyleń korekt na poszczególnych TF na edku? Poproszę na priv też wpis jeśli, bo ja mogę nie mieć czasu żeby odczytać czy szukać na ogólnym DT. Dziękuję
Otwieram swój wątek/dziennik jeśli zapraszam a wątek ANALIZA TECHNICZNA E/U MIKI, szczegóły w pierwszym poście
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.