edek godzinowy

L, SL na BE
pewnie wytną, ale chciałem tylko pokazać

edit już wycięli

z 1.39xx ?Jones pisze:kurcze ale sie zgapiłem mam jeszcze eL na edku te ze szczytu
wałkuje stary wykres brązowa linia ?highend pisze:szukać trzeba wejścia na L na edku tak żeby nie wycieli hehe
nowy joker pisze:1h 2hflogopit2 pisze:ale że jak ? podaj choć interwał, bo ni chu chunowy joker pisze:Dax właśnie wychodzi z kanalu wzrostowego . Sssssss
-- Dodano: 27 sie 2015, 19:51 --
Jak ktoś mnie posłuchał to już 100 pipsow na daxie w kieszeni
nie wiem Mr..... jedyne co na razie wiem to to, że jak puści 1.12 to lecimy dalej niżej i mojego fibsa trzeba przerysować na większym TF.Jones pisze:wałkuje stary wykres brązowa linia ?highend pisze:szukać trzeba wejścia na L na edku tak żeby nie wycieli hehe
na pewno sie wstrzeliłeśatlanticos pisze:z tego co wiem to Rysiek jeszcze tu zagląda ale pod rożnymi nickami ze względu na bana i chyba się nie udzielapedro pisze:
@atlanticos: czy pamiętasz takiego ziutka, chyba richard khalli czy jakoś tak? choinki wrzucał kultowe na DT i chyba to on właśnie jest ojcem chrzestnym najważniejszego tekstu tego miejsca, czyli: "i nic się nie bój!!" ? ...
![]()
ale tekst "i nic się nie bój" jest faktycznie kultowy choć pamiętają go już nieliczni tutaj![]()
-- Dodano: 27 sie 2015, 20:17 --
no nie zaruj.... ciezko bylo sie nie wstrzelic... przeciez za darmo jej szejkowie nie zaczna rozdawacMariusz k pisze:Śmiejecie się z Highenda, ale z tą ropą to wstrzelił się idealnie, już 10% urosła, ponad od 38$. Chciałem brać eLkę, po 39, ale nie miałem jaj. Trzeba mieć swoje wizje i się ich trzymać. Bo najgorsze jest słuchać każdego po trochę, jak każdy mówi co innego.![]()
Proste jest tylko Ty sobie utrudniaszhighend pisze:nie wiem Mr..... jedyne co na razie wiem to to, że jak puści 1.12 to lecimy dalej niżej i mojego fibsa trzeba przerysować na większym TF.Jones pisze:wałkuje stary wykres brązowa linia ?highend pisze:szukać trzeba wejścia na L na edku tak żeby nie wycieli hehe
Ale na godzinowym też fajnie chodzi i... można się załapać na buy limit czy sell limit kto jak woli... albo sell stop np.
Trzeba jednak wszystko rozkminić przed faktem, a to już takie proste nie jest.